2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خیلی راحت. قبلش ده دقیقه قبل روشنش کن که ظرفش گرم بشه و درش بسته باشه. خواستی مواد بریزی سریع چربش کن و مواد رو بریز و بزار. من روی حالت برنج ری کرده میزارم و درش رو تا 30 دقیقه اصلا باز نمیکنم. بعدش با چنگال چک میکنم

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

اول پلوپزتو روشن کن گرم بشه.بعد به اون ظرفش روغن بزن که چرب بشه و موادتو بریز توش.دمکنی هم‌بزار که بخارآبش نریزه رو کیکت و خمیرنشه.درجه هم که نمیدونم پلوپزت چطوریه.اما بیشتر از ۳۵ دیقه نزار که میسوزه یه وقت

کیفیتش کیکش خوب میشه مثل فر؟

مثل فر

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

من فر ندارم همیشه از پلوپز دیجیتال استفاده میکنم 

موادو آماده کن ظرفشو چرب کن بریز بزار رو برنامه کیک 50 دقیقه بعد آماده میشه  

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
من فر ندارم همیشه از پلوپز دیجیتال استفاده میکنم  موادو آماده کن ظرفشو چرب کن بریز بزار رو برن ...

با یه دونه تخم مرع چطوری درست کنم؟پلوپزم 2 نفرس میشه بگین بهم

این ساده ترین دستور کیک یک تخم مرغیه

http://www.beytoote.com/cookery/pastry/an1-egg-cake1.html?m=1

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧