2777
2789
عنوان

ازمایشگاه بیمارستان اکبر آبادی

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 22 پست
برای دوتاسقط اولت نرفتی دکتر؟؟ازمایش ندادی؟

نه چون تو عقد بودم جدی نگرفتم  ولی همین که اومدم سر خونه زندگیم ناخواسته باردار شدم پسرمو

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
نه چون تو عقد بودم جدی نگرفتم  ولی همین که اومدم سر خونه زندگیم ناخواسته باردار شدم پسرمو

الهی😍منم دلم یه بارداری ناخواسته میاد که انقد استرس نکشم .هردفه ۱تومن خرجم شده سونو و دارو و دکتر😔

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی😍منم دلم یه بارداری ناخواسته میاد که انقد استرس نکشم .هردفه ۱تومن خرجم شده سونو و دارو و دکتر😔

سلام

اگه هنوز نی نی نداری،برو پیش دکتر مهناز اشرفی .هم مطب میره و هم پژوهشگاه رویان و هم بیمارستان اکبرآبادی و هم بیمارستان آتیه.ویزیت مطبش ۵۰ تومنه

رییس بخش ناباروری بیمارستان اکبرآبادی هم هست.

بیمارستان اکبرآبادی بیمه سلامت هم قبول می کنه.تازه می تونی بری بخش مددکاری و تخفیف هم بگیری.

بزار دکتر اشرفی مشکلت رو برات پیدا کنه که چیه.تشخیصش عالیه

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
سلام اگه هنوز نی نی نداری،برو پیش دکتر مهناز اشرفی .هم مطب میره و هم پژوهشگاه رویان و هم بیمارستان ...

سلام عزیزم وقتت بخیرباشه

من3بارسقط داشتم بنظرت دکترمهنازاشرفی میتونه واسم کاری کنه؟ 

سلام عزیزم وقتت بخیرباشه من3بارسقط داشتم بنظرت دکترمهنازاشرفی میتونه واسم کاری کنه؟ 

سلام . ممنونم.

فقط خدا می تونه همه ی کارها رو درست کنه .

دکتر مهناز اشرفی توی تشخیص بسیار عالی هستن. دکتر حنطوش زاده هم تشخیصشون خوبه. من جفتشون رو قبول دادم و سوال و تشخیصشون از من ، جفتشون عین هم بود دقیقا برعکس دکترای دیگه که تشخیص اشتباه دادن.

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.