2777
2789
یک کیلو و۲۰۰گرم شکم خودمم خیلی کوچیکه 

من مامانم بهم هر روز شیره انگور میداد انقد شکمم بزرگ شده بود هرجا میرفتم بهم میگفتن دوقلو داری یادمه تو ماه ۵ همه فک میکزدن فردا میخوام بزام خیلی عجیب گنده شده بود شکمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم بهم هر روز شیره انگور میداد انقد شکمم بزرگ شده بود هرجا میرفتم بهم میگفتن دوقلو داری یادمه ...

ضرر نداره؟ محدودیت نداره؟ چقد بخوری؟

ببین من ۱۵ هفتم حتی ۱ کیلو هم وزن اضاف نکردم. حتی فامیلای نزدیکمونم نفهمیدن باردارم. البته خودمم دوست ندارم چاق شم ولی خب بچه ی تپل دوست دارم

ضرر نداره؟ محدودیت نداره؟ چقد بخوری؟ ببین من ۱۵ هفتم حتی ۱ کیلو هم وزن اضاف نکردم. حتی فامیلای نزدی ...

من از روز اول بارداریم خوردم ماشاله بچم از همون ماه اول سونو میرفتم میگفتن ۲ هفته جلوتره خیلی بهم میگفتن مشکوک به دیابتی که جنینت بزرگه خیلی زجرم دادن دکتری انقد آز قند دادم ولی قندم پایینم بود آخر اصرار که تاریختو اشتباه گفتی هرسری مسرفتم سونو میگفتن که قد و وزن جلوتره واسه همین سریع سزارینم کردن تو نت خوندم‌کلا انکگور جنین و درشت میکنه