2777
2789

میخوام بدونم چند نفر مهمون داشتین و هزینش چقد شد.برا پذیرایی چیا داشتین شام چی دادین.موارد کلی رو میخوام.و البته جای مختلط میخوام.تقریبا پنجاه شصت نفر مهمون دارم.

تلاش کن،طلاش کن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه تولد خودم و خواهرم تو تالار گرفتیم ۱۲۰ تا مهمون داشتیم ۲ تومن ورودی تالار دادیم البته ک اونم چون آشنا بود تخفیف داد بهمون یکم.شام هم کوبیده وجوجه با برنج ساده و لوبیا پلو 

اونواع ژله تو شکل و طرح و رنگای مختلف ک کار مامانم بود ژله هاش اونقد زیاد بود ک کلی اضاف اومد 

سمبوسه هم داشتیم و پاپ کرن

با هزینه بادکنک ارایی و کیک سه طبقه ۶ و نیم در اومد برامون

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
پس برا عروسی بچتون چکار میکنید😒

برا خودمم سخته.ولی از بچگی برا دخترم کاری نکردیم.میگم حالا که میفهمه یکاری براش بکنیم ذوق کنه.و البته پوز چن نفر بمالم به خاک.

یبار پدرشوهرم خواست بگیره تولد یکسالگیشو‌ باورتون میشه از خانواده من کسیو دعوت نمیکرد فقط من بودم اونم به این خاطر که بچه فقط بغل من میموند و گریه نمیکرد.گفتم خجالت نکشید بگین منم بعنوان دایه اونجام.وگرنه منم حذف میکردین.دیگه نگرفتن

تلاش کن،طلاش کن!

الان میخوام همون بلارو سرخودشون بیارم فقط اوناییکه میخوامو دعوت کنم و پسراشو حذف کنم و فقط دوتاشونو بگم ببینن چه مزه ایه.اونا حتی پدر و مادر منم نمیگفتن.بعد فک کنین عمه شوهرم و زندایی مادرشوهرم که ما رابطه نداریم باهاشون دعوت میکردن

تلاش کن،طلاش کن!
کجا گرفتین؟

ما شیراز هستیم 

صدرا گرفتیم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌

بستگی داره کجا بخواید بگیرید چنتا مهمون داشته باشید منو رو چی انتخاب کنید بادکنک ارایی و تم چطور باشه ولی به طور معموا از پنج شش تومن هست تا بالا

يار،هي يار، يار!اينجا اگرچه گاه گل به زمستان خسته ، خار ميشود ..اينجا اگر چه روز گاه چون شب تار ميشود ..اما بهار ميشود!من ديده ام که ميگويم ...