2777
2789
عنوان

آزمایش تحمل گلوکز در بارداری😭

328 بازدید | 15 پست

سلا

من امروز رفتم این آزمایشو بدم گلوکزو خوردم نتونستم طاقت بیارم حالم بهم خورد

حالا فردا باید دوباره تکرارش کنم خیلی میترسم خیلی آزمایش سختیه دوساعت باید تو خود آزمایشگاه بمونم

چیکار کنم حالم بد نشه

توروخدا راهنمایی کنید😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی گلوکز رو خوردی برو دراز بکش،حتما تو آزمایشگاه یه تخت دارن دبگه،من اینکارو کردم و به راحتی انجام دادم این آزمایشو 👍🏼

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
سلام یه لیو همراهت ببر بریز توش یکم که بتونی بخوری(البته با پزشک ازمایشگاه مشورت کن 

فک نکنم بذارن

حتی نذاشتن زیاد آب بریزم خودشون آب ریختن خیلی غلیظ بود

واقعا؟؟؟ خوش به حالتون منو حتی نذاشتن بیام خونه اگه میومدم خونه دراز میکشیدم فک کنم میتونستم تحمل ...

البته بار دوم ک رفتم ، بار اول گلوکز داد حالم بد شد، ازش خواستم ی جا بده دراز بکشم تا آخر دراز کشیده بودم، من بار دوم پر آبی کیسه آب داشتم مشکوک ب قند بودم

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
وقتی گلوکز رو خوردی برو دراز بکش،حتما تو آزمایشگاه یه تخت دارن دبگه،من اینکارو کردم و به راحتی انجام ...

بله شما درست میگی دراز بکشم فک کنم بتونم

اما هی مریض میاد میگن بلند شو 😔

البته بار دوم ک رفتم ، بار اول گلوکز داد حالم بد شد، ازش خواستم ی جا بده دراز بکشم تا آخر دراز کشیده ...

خدا کنه منم بتونم تحمل کنم برای بار دوم

اصلا به امروز فک میکنم چقد حالم بد بود تنم میلرزه

هنوزم روبه راه نشدم

فک نکنم بذارن حتی نذاشتن زیاد آب بریزم خودشون آب ریختن خیلی غلیظ بود

حالا همراه خودت ببر .اگر گذاشتند که خوبه اگر هم گفت نه .باید تحمل کنی و یواش یواش گلوکز رو میل کنید