الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تازه قیمت خرید خونه تو این منطقه ۳برابر تا چهابرابر شده،،متری ۵ملیون بود منطقه ما تو این چند ماهه شده ۱۵تا ۲۰ملیون متری،،بسته به سلتمت و نوساز بودن یا نبودن خونه
من همش میگم کاااااش همه مادرا و پدرا شانسشون از بچه اندازه شانس مادر و پدر شوهر من باشه بخدا قسمبدی و ظلمی نیست که درحقمون نکرده باشن و بااازم شوهرم از آخرتش میترسه و میگه مادرم گناه داره دلش میشکنه نفرینم میکنه
کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم
[QUOTE=80216100]اونوقت داداش من طبقه بالای مادرم اینا بودن،بابام اینا پوا آب و برق و گاز و تلفنشونم ...
به خدا،،حتی یکبار دهن باز نکردن بگن انقدر هزینه شما شده که خدایی نکرده معذب نباسن،،اونوقت خیلی رک گفتن ما راحت نیستیم،،بماند که تو این چند سال شاید ۵یا شیش بار زن داداش من خونشون غذا درست میکرد،،صبحانه رو خونه خودشون میخوردن،شام و ناهار و پایین بودن یا میبردن بالا خونشون اونجا میخوردن،،تو این چند سال یه استکان کمک مادرم عروسمون نشست،،جوری رفتار میکرد که وظیفتونه هرچی خدمات میدین به ما،،آخرشم گفت خونتون انرژی منفیش زیاده ما راحت نیستیم باید بریم😆