2777
2789
عنوان

پول پیش و اجاره خونتون چقدره ؟ ایا راضی هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 118 پست
اگه شوهرم گوش میداد که من با سر میرفتم بخدا من حاضرم برم تو ی اتاق زندگی کنم ولس تو این خونه نباشم

عجبا دلیلش برای اونجا موندن چیه وقتی باید اجارم بده 

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرج میشه با این پول خونه خرید راحت

تازه قیمت خرید خونه تو این منطقه ۳برابر تا چهابرابر شده،،متری ۵ملیون بود منطقه ما تو این چند ماهه شده ۱۵تا ۲۰ملیون متری،،بسته به سلتمت و نوساز بودن یا نبودن خونه

عجبا دلیلش برای اونجا موندن چیه وقتی باید اجارم بده 

میگه مادرم از پدرم خوبی ندیده من نمیتونم تنهاش بزارم راه امید مادرم قطع بشه 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
این مادر دل کندنم داره چقدر به فکر بچشه

من همش میگم کاااااش همه مادرا و پدرا شانسشون از بچه اندازه شانس مادر و پدر شوهر من باشه بخدا قسم‌بدی و ظلمی نیست که درحقمون نکرده باشن و بااازم شوهرم از آخرتش میترسه و میگه مادرم گناه داره دلش میشکنه نفرینم میکنه 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
تهرتن همینه واقعا . شهرستانا با این پولایی ک میدن ناراضین عجیبه برام ‌ 

عزیزم موقعیت شغلی و درآمد و امکانات تهران با شهرستان قابل مقایسه هست 

ک اجاره خونه توی تهران و شهرستان در یه حد باشه؟

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
مگه قراره برین یه شهر دیگه که راه امیدش قطع شه  مادر بگرید!

نه والا نهایت دوتا کوچه دور بشیم خونه هست نزدیک مادرشوهرم ولی خب چکار کنم که نمیاد شوهرم 

[QUOTE=80216100]اونوقت داداش من طبقه بالای مادرم اینا بودن،بابام اینا پوا آب و برق و گاز و تلفنشونم ...

به خدا،،حتی یکبار دهن باز نکردن بگن انقدر هزینه شما شده که خدایی نکرده معذب نباسن،،اونوقت خیلی رک گفتن ما راحت نیستیم،،بماند که تو این چند سال شاید ۵یا شیش بار زن داداش من خونشون غذا درست میکرد،،صبحانه رو خونه خودشون میخوردن،شام و ناهار و پایین بودن یا میبردن بالا خونشون اونجا میخوردن،،تو این چند سال یه استکان کمک مادرم عروسمون نشست،،جوری رفتار میکرد که وظیفتونه هرچی خدمات میدین به ما،،آخرشم گفت خونتون انرژی منفیش زیاده ما راحت نیستیم باید بریم😆

به خدا،،حتی یکبار دهن باز نکردن بگن انقدر هزینه شما شده که خدایی نکرده معذب نباسن،،اونوقت خیلی رک گف ...

واقعا؟عاقا چرا نیومدین منا بسونین اخه 😂😂😂😂😂 

از ما برعکسه من سرویس میدم بهشون مدام و قدر نمیدونن

واقعا؟عاقا چرا نیومدین منا بسونین اخه 😂😂😂😂😂  از ما برعکسه من سرویس میدم بهشون مدام و قدر ...

بخداااااااا،،خدا خودش اون بالا شاهده،،اشکال نداره عزیزم انشاله شرایط شمام اوکی بشه زودتر خونه دار بشین از خودتون

بخداااااااا،،خدا خودش اون بالا شاهده،،اشکال نداره عزیزم انشاله شرایط شمام اوکی بشه زودتر خونه دار بش ...

عزیزمییی اجر پدرمادرت با خدا 

انشاالله خدا از زبونت بشنوه گلم