2777
2789
عنوان

دوست جونیهای یک دهه!

| مشاهده متن کامل بحث + 17953 بازدید | 1576 پست
سلام من لپ تاپم خراب شده ، کلی گشتم تا تایپیک را پیدا کردم، چقدددررر خلوت شده . من و رونیا خوبیم ،.
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلااااااااام به همگی بعد از مدتها اومدم یه سر بزنم به دوستان قدیمی. خوبید؟ خوشید؟ واقعا وقت کم میارم اینجا ولی به یاد همتون هستم. ساحل تو ایران آدم واقعا وقت کم میاره. من به تجربه رسیدم.
CafeMom Tickers
ممنون سهیلا جونم. خسته نباشی سها جون. شقایق به نظرم همه جا اینجوریه ، ایران باز بهتره ، اینجا برای اینکه بهتر باشی و بتونی خودتو نشون بدی باید بیشتر وقت بزاری.
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
سلام دوستان گلم...امیدوارم هر جا هستین خوب و خوش باشید...البته منظورم شقایق و سهیلا و نگار و مامان امیر علی ...که ازشون به صورت روزمره خبر ندارم بود....شقایق گه تهرانی یه شماره از خودت بده خواهر....حالت و بپرسیم