2777
2789
عنوان

دوست جونیهای یک دهه!

| مشاهده متن کامل بحث + 17954 بازدید | 1576 پست
سلام چطور مطورید دوس جونیهای گلم؟ شقایق جونم خوشحالم که برمیگردی.انشالله که همه چیز بر وفق مرادتون باشه. ساحل جونم خوبی؟رونیا جیگر چطوره؟انشالله کارای شما هم جور بشه و اگه قصد برگشت دارید زودتر بتونی برگردی و همیشه شاد باشی. سهیلا جووووونم خوبی عزیز؟با توجه به اینکه آرتین و پارسا جون همسن هستن و کاراشون توی یه رده سنی انجام میشه میدونم که حسابی درگیر شیطونی و کنجکاوی هستی خدا بهت انرژی و سلامتی بده عزیزم خدا قوت.پارسا جونمو ببوس. سها جونم من به طور کاملا تصادفی از نت جدا شدم.توی سفر بودم که گوشیم ریسیت شد و دیگه قسمت نشد که بیام پیشتون.شماره هیچ کس رو نداشتم که خبر بدم .هر روز منتظر پیام از شماها بودم اما انگار بچه ها اشتباهی به ایرانسلم پیام میدادن که خب یکسال و نیمه خاموشه.بعدش هم یه سری مشکلات برام پیش اومد که هنوزم کامل تمام نشده .دلم برای همتون تنگ شده اما مثل یکی دیگه از دوستامون که تو ترک بود منم فعلا تو ترکم
Lilypie First Birthday tickers
سلام به همه دوستای گلم شقایق جون رونیا میره مهد مدتی هم که ایران بودیم هزینه مهدش را پرداخت کردیم که وقتی برگشتیم جاش را از دست ندیم .. شیرین جون مرسی , دعا کن هرچی خوبه همون بشه , فعلا که اینجا هستیم .
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامممممممممم چطورید معتادها!!!!خخخخ آفرین ترک کنید خوبه!! من همین بعد ترک نینی سایت سعی کردم دیگه معتاد نشدم!!! واقعاهمه وقت و زندگیه آدم را گروههای اجتماعی میگیرن البته خیلیهاهم به روشهای صحیح استفاده میکنن..معتادانه هوشیار!!!! خیلی دلم براتون تنگ شده.نمیدونم دورهمیتون بالاخره چه روزی شد...امیدوارم منم بتونم بیام
تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن...که دوست خود روش بنده پروری داند
سلاااااااااااااااااااااااااااااااام شقایق جون قرار بود روز قطعی رو به منم خبربدن!!!فکرکنم یادشون رفت!!!هههههه
سلام خوبید؟ ما هم خوبیم , رونیا از سه ماه دیگه تا ساعت چهار مهد می مونه . خداروشکر تو مهد خوبه و دوست داره . تنها مشکل اینه که دستشویی شماره دو را حتما تو پوشک انجام میده .. چقدر اینجا خلوت شده دلگیره هی هی شقایق جون برگشتی ؟؟ آخه از دورهمی می پرسی منم می خوام باشمممممممم ...
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
سلام علیکم ورحمت الله انشاالله خوب خوش سلامت باشید میبوسمتون بچه ها از نگار خبری ندارید از خورشید از ترنم و از مامان افسانه از .... شقایق جون همه از ایران میخوان برن انشاالله خیر باشه نقل مکانتون
منم عضو مینی کار شدم براحتی میتونیم کسب درامد کنید کلیک کنید واقعا می ارزه http://www.minikar.com/signup.php?REF=bWFoc2hpZF9rYXNyYWVpQHlhaG9vLmNvbQ==
سلاممممممممممممممممم امیدوارم همگی خوب باشید.. مامان رقیه جون بانگار دیروزحرف زدم.خوب بودشکرخدا.خورشیدهم چندروزپیش...اوضاع خواهرش خیلی خرابه.خیلی.خواهش میکنم براش دعاکنید.میخوام براش یه ختم بذارم.لطفاهمکاری کنید ازته دل براش بخونید انشاالله سلامتشوبدست بیاره.خیلی ناراحته خواهرشه طفلی کارش به شیمی درمانی رسیده وبه داروهاش جواب نداده.ازته دلهای مهربونتون دعاش کنید
سلام دوستان چطورید خوبید؟ شکرخداحال خواهرخورشید ازدعای شماعزیزان بهتره راستی هی یادم میره بگم...نینی کوگولوی راحیل بسلامتی بدنیااومده.الان باید یکماهش باشه.امیرعلی خداحفظش گنه
سلااام به همگی مبارکه راحیل جون. ایشالله به سلامتی خدا رو شکر که حال خواهر خورشید جونم بهتره. ایشالله روز به روز بهتر بشه. ممنون سهیلا جون که خبر میدی. هر وقت تونستی شمارتو برام بفرست. شماره هامو از دست دادم :( مامان رقیه جونم شرایط آدما با هم فرق می کنه. همه اینایی هم که از ایران فراری هستن فکر می کنن اونور دیگه گلو بلبل هستش ولی اونجا هم سختیهای خودشو داره که با ایران فرق می کنه. بله ساحل جونم برگشتیم ایران.
CafeMom Tickers
سلااااااااااااااام شقایق جونم تولدت مبارک عزیزم من شمارتو پاک نکردم ازگوشیم نمیدونم اون شماره رو داری یانه.پیغام خصوصی بهت میدم راستش من خودم علاقم به زندگی درخارج صفره.انقدر خوشم نمیاد.ولی خب حتماهرکسی بنابه دلایل وعلایقی اینکارو میکنه.امیدوارم همه ی ایرانیهاهرجاهستن موفق وسلامت وشادباشن
سلام دوستان. منو گروهی از عزیزان داریم نمازی برای حاجات اقامه میکنیم.درصورت تمایل باماهمراه بشید. لازم نیست بهم خبر بدین.فقط درصورت اینکه خواندید برای همه اعضای گروه دعاکنید.قبول باشه انشاالله بسم الله الرحمن الرحیم اقامه نماز گروهی تقدیم به امام دهم امام علی النقی(ع) سهم شما 4 رکعت نماز روز پنجشنبه جهت برآورده شدن حاجت شما واعضای گروه انشاالله مهلت انجام از پنجشنبه24 دی 94 تا پایان اردیبهشت 95 نکته: فقط کافیست در یکی از پنجشنبه های این مدت به روشی که ذکر خواهد شد این نماز را بخوانید.درهرکدام از پنجشنبه ها که برایتان مقدور بود. البته انجام آن در تمامی پنجشنبه ها جهت برآورده شدن حاجات سفارش شده. نیت:انشاالله بحق امام علی النقی (ع) فرج امام زمان عجل الله تعالی فرجه شریف و برآورده شدن حاجات شما عزیز و همه ی اعضای گروه روش انجام: از امام صادق(ع) نقل شده است: «کسی که حاجت و درخواستی از پروردگار بزرگ دارد، در روز پنج‌شنبه هنگامی که روز بالا آمد، غسل نماید، سپس چهار رکعت نماز بخواند که در هر رکعت یک مرتبه سوره حمد و 20 مرتبه سوره قدر، و هنگامی که چهار رکعت نماز به پایان رسید 100 مرتبه بگوید: «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ»، سپس دست‌ها را به سوی آسمان بالا ببرد و 10مرتبه بگوید: «یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ ...». بعد انگشت سبابه را حرکت داده 10 مرتبه، بلکه به مقداری که نفس تمام شود بگوید: «یا ربّ». پس از آن دست‌ها را تا مقابل صورت بالا بیاورد و 10 مرتبه بگوید:« یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ...»، و بعد بگوید: «یَا اللَّهُ یَا أَفْضَلَ مَنْ رُجِیَ وَ یَا خَیْرَ مَنْ دُعِیَ وَ یَا أَجْوَدَ مَنْ أَعْطَى وَ یَا أَکْرَمَ مَنْ سُئِلَ یَا مَنْ لَا یَعِزُّ عَلَیْهِ مَا فَعَلَهُ یَا مَنْ حَیْثُ مَا دُعِیَ أَجَابَ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ مُوجِبَاتِ رَحْمَتِکَ وَ عَزَائِمَ مَغْفِرَتِکَ وَ بِأَسْمَائِکَ الْعِظَامِ وَ بِکُلِّ اسْمٍ لَکَ عَظِیمٌ وَ أَسْأَلُکَ بِوَجْهِکَ الْکَرِیمِ وَ بِفَضْلِکَ الْعَظِیمِ وَ أَسْأَلُکَ بِاسْمِکَ الَّذِی إِذَا دُعِیتَ بِهِ أَجَبْتَ وَ إِذَا سُئِلْتَ بِهِ أَعْطَیْتَ وَ أَسْأَلُکَ بِاسْمِکَ الْعَظِیمِ الْعَظِیمِ دَیَّانِ یَوْمِ الدِّینِ مُحْیِی الْعِظَامِ‏ وَ هِیَ رَمِیمٌ‏ وَ أَسْأَلُکَ بِأَنَّکَ اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تُیَسِّرَ لِی أَمْرِی وَ لَا تُعَسِّرَ عَلَیَّ وَ تُسَهِّلَ لِی مَطْلَبَ رِزْقِی مِنْ فَضْلِکَ الْوَاسِعِ یَا قَاضِیَ الْحَاجَاتِ یَا قَدِیراً عَلَى مَا لَا یَقْدِرُ عَلَیْهِ غَیْرُکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ وَ أَکْرَمَ الْأَکْرَمِین‏».[3] ان شاء الله پروردگار او را حاجت روا خواهد کرد. نکات لازم به ذکر: -منظور از هنگامیکه روز بالا آمد:منظور بعد از طلوع آفتاب است -4 رکعت به صورت 2تا دورکعتی است.یعنی هردورکعت به یک سلام. -ذکر 10 مرتبه یا الله باید ترجیه بدون وقفه و قطع شدن نفس باشد:یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ -منظور از انگشت سبابه انگشت اشاره است.در حرکت دادن انگشت طرف و روش خاصی ذکر نشده و صرف حرکت دادن مطرح است. -ذکر یا رب باید بدون قطع شدن نفس باشد و بهتر است حتی اگر با 10 بار ذکر نفس قطع نشد بیش از آن مقدار هم ذکر را ادامه دهید تا نفس قطع شود.یعنی بهتراست بدون اینکه بشمارید یک نفس تاآخرین توان ذکر یا رب را بگویید. -التماس دعا -شما عزیز میتوانید در تمامی پنجشنبه ها این نماز بسیار سفارش شده دربرآورده شدن حاجات را درصورت تمایل اقامه کنید. آیت الله العظمی بهجت برای برآورده شدن حاجات به این نماز خیلی سفارش داشتند.