2777
2789

من خودم این دو ماه و نیمو دست و پا شکسته خوندم 🥲

بعضی روزا 10 ساعت بعضی روزا صفر 

ما زیست دهم تموم کردم 

زیست دوازدهم فصل 1تا 4 خوندم

شیمی دهم تموم کردم و شیمی یازدهم فصل 1

فیزیک دهم هم دارم تموم میکنم

ریاضی هم تابع و معادلات و مثلثات خوندم حد و پیوستگی هم داره تموم میشه 

خیلیی استرس و عذاب وجدان دارم 🙁

شما اوضاع تون چطوره؟🌷

بنظر شما میرسم پایه رو تا آخر تابستون جمع کنم؟؟🤦

روزی او یک جنگجو است روزی دیگر یک آشفته و شکسته، بیشتر روزها کمی از هر دو , اما او هر روز اینجاست ، ایستاده ، می‌جنگد و تلاش می‌کند...او من هستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افربن خیلی خوب خوندی کهمشاورم داری

جدی؟؟

مثلاً برنامه ریخته بودم هر سه پایه رو تموم کنم ولی اجراش نکردم🤦

روزی او یک جنگجو است روزی دیگر یک آشفته و شکسته، بیشتر روزها کمی از هر دو , اما او هر روز اینجاست ، ایستاده ، می‌جنگد و تلاش می‌کند...او من هستم.

حوصله خوندن ندارم اصلا

چرا عزیزم ؟

وضتان چوووونه😂

تا چیز یعنی کمر رفتیم تو گل😂💔

فقط خوندی یا تست و آزمون هم داشتی؟

آزمون نه ولی تست زدم