2777
2789

دوستاااان پنج روز از وقتم گذشته ولی همین الان بی بی چکم منفی شد کسی تا حالا اینطوری شده ولی باردار شده باشه؟  😔😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من حتی آزمایشمم منفی بود ولی باردار بودم بی بی چکمم شب زدم منفی بود تا یه ساعت بعدشم هی میرفتم نگاه میکردم باز منفی بود بعد صب دیدم مثبت شده بود 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

شکمم خیلی کم درد میکنه سینه هامم درد میکنه 

دو بار سقط داشتم خیلی حالم بده 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
عزیزم من حتی آزمایشمم منفی بود ولی باردار بودم بی بی چکمم شب زدم منفی بود تا یه ساعت بعدشم هی میرفتم ...

بی بی چکت فرداش مثبت شد؟؟  چقد جالب

بی بی چکت فرداش مثبت شد؟؟  چقد جالب

آره 😊 هنوزم نگهش داشتم 😂😂😂 دخترم الان نه ماهشه 

تازه من 21 روز تاخیر داشتم اصن بارداری من یه چیز عجیب غریب و خاصی بود 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

کسی تا حالا شده مثلا یه هفته از وقتش بگذره بی بی منفی بشه ولی باردار بوده باشه؟ 

وای از ماه بعد استرس میگیرم😂😂😂😂

چرا ؟

آره 😊 هنوزم نگهش داشتم 😂😂😂 دخترم الان نه ماهشه  تازه من 21 روز تاخیر داشتم اصن بارداری من ...

خدا واست نگهش داره 

دستت راستت رو سر ما 

بعد از 21 روز تاخیر بعد بی بی مثبت شد؟؟