2777
2789
فروشگاه چرا؟

اونا دستگاه پوز دارن سریع میگن ریختن یا نه شنبه شب یه سامانه اعلام کردن گفتن از دوشنبه فعاله برا اینکه بتونیم ببینیم به ما تعلق میگیره یا نه ولی من هر چی میزنم فعال نیست

فروشگاه چرا؟

فروشگاه نریا

چون مبلغ میشه برداشت کرد من که برداشتش کردم

این سبد حمایتی الزاما خرید کالا نیست مبلغه میشه انتقال یا برداشتش کرد

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فروشگاه نریا چون مبلغ میشه برداشت کرد من که برداشتش کردم این سبد حمایتی الزاما خرید کالا نیست مبلغ ...

میدونم میشه برداشت کرد اونجا میگن داره یا نه بعدش خب خرید نکنه میاد خودپرداز برمیداره

اونا دستگاه پوز دارن سریع میگن ریختن یا نه شنبه شب یه سامانه اعلام کردن گفتن از دوشنبه فعاله برا این ...

م.ه نمیشه خودمون موجودی بگیریم؟

زنی که به خود عطر نزند آینده ای ندارد....
میدونم میشه برداشت کرد اونجا میگن داره یا نه بعدش خب خرید نکنه میاد خودپرداز برمیداره

خب چه کاریه برید خودپرداز

بابای من دستگاه کارت خوان داره موجودی گرفت انتقالش داد کارت دیگه

سری قبلی نمیشد برداشتش کرد الزاما خرید از فروشگاه های رفاه بود و فقط خرید کالا بود میرفتن اونجا موجودی میگرفتن ولی الان کمک هزینه ست

ثبت نام چی؟ باید یارانه بگیر باشید چون به کارت یارانه سرپرست واریز میشه نه به کارت حقوق

فکر کنم به کارت حقوق واریز میکنن چون حقوق مامانم و ریختن دیروز 200 تومن از هر دفه بیشتر بود بازنشسته تامین

دخترم,شاه بیت غزل زندگیم