2777
2789
واقعااااااا این اولیشه؟ چن ماه پیشم یه سود سهام عدالت بود ریخت هفتادو.خورده ای

والا اخبار اینطوری نوشته بود 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
عزیزممم خدا برات حفظشون کنه کاندومم خوب چیزیه هاااا فک کنم سوراخ بودهد😂😂😂😂😂 خخخ شوخی کردم عسیسم ...

منم ارزومه میشه یعنی البته 35 سالمه توکل ب خدا 

به حکمتش دل💓 بسپار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم خدا برات حفظشون کنه کاندومم خوب چیزیه هاااا فک کنم سوراخ بودهد😂😂😂😂😂 خخخ شوخی کردم عسیسم ...

مرسی کاندوم  نداشتیم که بچه ها رو یه جورایی خواستیم ولی نشد که بشه الانم خیلی کم اوردم چند ماهه که نتونستم گوشت بخرم بجاش تا دلت بخواد شیر خشک و پوشک میگیرم

منم ارزومه میشه یعنی البته 35 سالمه توکل ب خدا 

عزیزم نی نی نداری؟؟

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
دروغ میگیییییییی. مگه نمیرن تحقیق کنن؟؟؟ من چندتا بچه از کمیته امداد تحت حمایت دارم.‌یعنی ممکنه نیاز ...

اون بچه ها اکثرا یا یتیمن یا سرپرست از کار افتاده دارن کمک ب اونا ثوابم داره ولی امثال اون فامیل ما هم کم نیستن .درکل کاری ندارم شما در راه رضای خدا و آرامش دلت کمک میکنی حالا اونی ک این وسط از نیت پاک شما سواستفاده کنه و اون کمک رو به نیازمند واقعیش نرسونه دیگه خودش میمونه و روز محشر و دادگاهی ک قاضیش خداس و اینا هیچکدوم ذره ای از توشه ی خیری ک شما برای دنیا و  آخرتت پیش میفرستی کم نمیکنه دوست خوبم .❤

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
والا اخبار اینطوری نوشته بود 

بعدا معلوم میشه سرمون کلاه رفته اینا چه کردن .وقتی پراید 40 میشه هر پرایدی 20 میلیون سوده خوب میان یه پولی خم میدن ب ما عذاب وجدان گرفتن

به حکمتش دل💓 بسپار
به خدا من یدونه بچه دارم توی هزینه هاش موندم حقوقمون خیلی پایینه واقعا درکت میکنم الان کسی که 6 تا ب ...

سلامت باشید مرسی که درک میکنید ولی بعضی وقتا دیگه توانشو ندارم خیلی تنهام پدرو مادرم پیرن شهرستانن اینجام دور و بریام خیلی دلسوز نیستن بعضی وقتا برا پول نون هم حتی میمونیم

چی پرسیدی عزیزم

گفتم پیامش اومده براتون بر چ اساسی میدن من شوهرم تامین اجتماعی بیمه اس کارت یارنمون صادراته کدی چیزی نداره بفهمیم اومده برامون

من نه انم که زبونی کشم از چرخ و فلک 😊چرخ برهم زنم گر غیر مرادم گردد😊
خوش بحالت 6 تا بچه هرزومه بچه زیاد اما شوهرم بجه دار نشد خدا نخواست

انشالله هرچی بصلاحته سر راهت قرار بگیره عزیزم