2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم اون دوستمون سوال پرسید ک میدن بهشون گفتم بله دو دور دیگه میگیرن .ولی همه کمیته امدادیا نیازمن ...

دروغ میگیییییییی. مگه نمیرن تحقیق کنن؟؟؟ من چندتا بچه از کمیته امداد تحت حمایت دارم.‌یعنی ممکنه نیازمند نباشن؟ گفتی دلم یه جوری شد

واقعااااااا این اولیشه؟ چن ماه پیشم یه سود سهام عدالت بود ریخت هفتادو.خورده ای

خدا کنه بریزن چون واقعا خیلیا دارن با همین یارانه زندگی میکنن امابنده خداهایی ک پول ندارن نون شب بخرن اخه از کجا پول بیارن بیمه بشن که این بسته حمایتی رو بگیرن ...چرا انقدر با ابروی مردم بازی کردن .اون بدبختا از ابروشون حرفی نمیزنن مجبورن با یارانه زندگی کنن

به حکمتش دل💓 بسپار

دارن افكارعمومي رومشغول ميكنن ببيني پشت پرده چي كارميكنن سركوچمون هايپره هرروزجمعيت وايسادن گوشت ميگيرن اخه چطورميشه گوشت وطني ٩٠تومن اونوقت وارداتي ٣٠تومن معلوم نيست چه گوشتي دارن به خوردملت ميدن من كه ديگه جايي رغبت نميكنم گوشت خورشت بخورم

كاش زمان به عقب برميگشت
اخه من بدبخت با ۶تا بچه که ۳ تاشون زیر ۳ساله شیرخشک بگیرم یا پوشک 

عزیزممم خدا برات حفظشون کنه کاندومم خوب چیزیه هاااا فک کنم سوراخ بودهد😂😂😂😂😂 خخخ شوخی کردم عسیسم من عاااااشق بچه زیادم کاش خدا توانایی جسمیو مالیشو بهم میداد 8 تا بچه میاوردم خوش بحالت ان شالله وضعتون توپ بشه 😍👍 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
وضعمون بدم نبود زیاد جدی نگرفتیم کس و کار درست و حسابی و هم نداشتیم که باهمون باشن گفتیم بچه بیاریم ...

به خدا من یدونه بچه دارم توی هزینه هاش موندم حقوقمون خیلی پایینه واقعا درکت میکنم الان کسی که 6 تا بچه داره باید حداقل ماهی 6 تومن داشته باشه  . ایشالا خدا خودش به هممون کمک کنه😔

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠