2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو عمرم فقط يبار لايه بردار استفاده كردم پوستم نازك شد چون جاى جوش داشتم استفاده ميكردم شما چرا استفاده ميكنين ؟؟

ميشه براى حاجت روا شدن همه حاجت دارا يه صلوات بفرستى مرسى    

يه خانومي بهم مشاور پوست داد تو لوازم بهداشتي و آرايشي كرم لايه بردار كيو وي رو بهم داد اصلا اصلا راضي نيستم يعني ماست خيلي بهتر از اون كرم جواب ميده از همين تريبون اعلام ميكنم خاااااك🖐

من تو عمرم فقط يبار لايه بردار استفاده كردم پوستم نازك شد چون جاى جوش داشتم استفاده ميكردم شما چرا ا ...

تاثیری داشت برای جای جوش؟

برای منافذ باز پوست هم تاثیر داره یا نه؟

من سفیداب نقره میزنم عالیه😍

سفید آب نقره چیه ؟ 

من معمولیشو استفاده میکنم 

تاحالا نشنیدم

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!

ماسک صدر و ماست هم خوبه

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!
تاثیری داشت برای جای جوش؟ برای منافذ باز پوست هم تاثیر داره یا نه؟

اره اليته در كنارش ي روشن كننده تركيبى هم داده بود ولى گفت لايه برداره تاثيرش بيشتراز اونه برا نزديك ده ساله پيشه از اون ب بعد نتونستم استفاده كنم لايه بردار نوجوون بودم فك كنم زيادى استفاده كردم پوستم كك مكش بيشتر شده و قرمز ميشه اگه بخوام لايه بردار برا جاى جوشام استفاده كنم لايه بردار قوى كترل بود اسمش ك فقط ب اندازه ى عدس بايد ب كل صورتت ميزدى

تاثیری داشت برای جای جوش؟ برای منافذ باز پوست هم تاثیر داره یا نه؟

براى منافذ نميدونم اطلاعى ندارم من اولين بار ميشنوم از شما