2777
2789
عنوان

جادو کردن با تخم مرغ

81246 بازدید | 45 پست

سلام عزیزان منو نامزدم پنجم فروردین نامزد کردیم نامزدم اینا یه هماسیه دارن که دختر مجرد داره تو خونه. این همسایهشون یه بار به خواهر شوهرم گفته بود که میخواد دخترشو بده به نامزدم و اونا قبول نکرده بودن چون حرف پشت سر این مادر و دختر زیاده. یه ماه بعد از اینکه ما نامزد کردیم مادر شوهرم یه روز زنگ زد به مامانم و گفت که تو حیاطشون یه پلاستیک پیدا کرده که توش یه تخم مرغ شکسته. با مامانم رفتیم خونه مادرشوهرم و اون پلاستیکو بهمون نشونش داد. روی پوسته های تخم مرغم چیزای عجیب غریبی نوشته شده بود مادرشوهرم گفت که جادویی تخم مرغ واسه جدایی بکار برده میشه و احتمال میده کار همسایشون باشه. خلاصه بعد این اتفاق بنظرم نامزدم کمی اخلاقش فرق کرده و سرد تر شده. بنظرتون این چیزا حقیقت داره؟ اگه داره من باید چیکار کنم؟

به نظرم چرته این حرفا

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شنیدم که با تخم مرغ خیلیی جادو میکنن

به دلت بد راه نده

به خدا توکل کن خودش بی اثرش میکنه

باید بندازیش دور

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

بله داره

بايد كسي رو پيدا كنين كه باطل كنه اون جادورو

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

توکل بخداکن ازشروبدیهاوازنامزدت بامحبت بپرس چراناراحته  ،شایدخودتم باورت شده جادوشدین وبه نامزدت حساس شدی 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه