2777
2789
عنوان

اونایی که بچه زیر یکسال دارن

150 بازدید | 24 پست

سلام پسر من شش ماهشه تازه میتونه بشینه ولی پشتش بالش میزارم چون یهو میفته امشب جاریم اومد خونمون نشوندش جلوش ولی حواسش نبود به پهلو خورد زمین سرش محکم خورد زمین البته به فرش خورد نگرانم نکنه اتفاقی براش افتاده باشه الانم خوابه ولی از نگرانی نمیدونم چیکار کنم؟

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا دختر من ٧ماهشه

سه بار همينطوري خورده زمين محكم هيجي ام نشده نترس

فقط من امروز ب اين نتيجه رسيدم نشونيمشون زوده

سعي كن بيشتر بخوابونيش

ميكه ب كمرشون فشار مياد

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين(ع)❤️❤️نيلسا❤️❤️
اگه استفراغ نکرد و حالت گیجی نداشت طوری نیس رو فرش خورده نگران نباش

نه استفراغ نکرد فقط خیلی گریه کرد 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
عزیییزم نگران نباش  پسر من صد بار از پشت افتاد زمین و کلللی گریه کرد تا تونست تعادل پیدا کنه& ...

رو فرش افتاد ؟؟ اخه خیلی بدجور صدا کرد 

نگران نباش  چیزیش نمیشه من بچه دایی شوهرمو گرفتم بغلم فک کردم مبله دسته داره خواستم بچه رو بزارم رو دسته نگو دسته نداشت داشتا ولی نمیشد بچه بشینه گذاستم رو دسته دستامو ول مردم ترررق بچه افتاد سرش محکم خورد ب موکت همچین استرس گرفتم بچه ده دقیقه بعدش هنچین میخندید ک نگو

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
رو فرش افتاد ؟؟ اخه خیلی بدجور صدا کرد 

اره گلم رو فرش 

واسه پسر منم خیلی صدا میکرد و کلللی گریه میکرد

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
ن بابا دختر من ٧ماهشه سه بار همينطوري خورده زمين محكم هيجي ام نشده نترس فقط من امروز ب اين نتيجه ر ...

خوشش نمیاد زیاد بخوابونمش دوس داره بشینه ولی من همیشه مراقبشم