سلام یک سالی هست ب این اپارتمان اومدیم یعنی خریدیم پارکینگ و انباری داریم اما چن تا از همسایه ها ک موتور دارن داخل راهرو جلو درب ورودی موتور پارک میکنن ک بعضی هاشون درب و داغون هستند بشدت بوی بنزین میدن من هم آسم و الرژی دارم و هر بار ک موتورهاشون زیاد بوی بنزین میده حالت تهوع میگیرم و حس مردن دارم بارها مدیر بهشون تذکر داده اما گوش نمیدن موتور بیرون یا پارکینگ یا انباری پارک کنن حریفشون نمیشیم خودمون ب یکیشون گفتیم خانومش با حالت بدخلقی و تشر و با پررویی گفت ما انباریمون جا نداره ک موتورمون رو اونجا بذاریم تازه موتور فامیل ها و فروشنده مغازشون هم تو راهرو میذارن هرشب حدود 5یا 6 تا موتور داخل راهرو میذارن تو فکر تغییر محل زندگی هستم ک در این صورت باید مستاجری بریم. لطف زیادی میکنید اگه راه حلی دارید بهم بگید .
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم تجربه ای ندارم ولی احساس میکنم شما رواین موضوع زیاد حساس شدید
شوهرم همین رو میگه چون درکم نمیکنه اما بخدا حساس نیستم من مشکل ریوی دارم بخشی از ریه ام مسدود شده بوی شدید بنزین داخل خونه میاد بعدش سریع تنگی نفس میگیرم یا حالت تهوع
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ما قبلا این مشکلو داشتیم به مدیر ساختمون گفتیم به همه گفت موتورهاشونو بزارن پارکینگه طبقه پایین اونج ...
اینا گوش نمیکنن حتی مدیر هم حریفشون نمیشه از یکیشون هم میترسه گف بهش تذکر دادم طرف داشت منو میخورد ! شاید اینا چون بزرگتر از ما هستند و چند سال زودتر از ما ساکن اپارتمان شدن حرف گوش نمیکنن...جز غصه خوردن و خودخوری کاری از دستم برنمیاد ب شوهرم میگم از اینجا بریم میگه شرایطش ندارم باید مستاجری بریم و...
اونم ازشون میترسه حریفشون نمیشه بارها تذکر داده بهشون منی ک مشکلات ریوی داشتم و دارم الان چکار کنم؟ کاری از اونم برنمیاد
ما قبلا این مشکلو داشتیم به مدیر ساختمون گفتیم به همه گفت موتورهاشونو بزارن پارکینگه طبقه پایین اونج ...
مدیر بهشون گفته بود یکیشون دعوا کرده بود باهاش ک تو خودت مستاجری تو چکاره ای ک داری ب ما میگی ؟ و... ب اونا دیگ هم تذکر بدیم انگار ب دیوار گفتیم اصلا اهمیت نمیدن
عزیزم تجربه ای ندارم ولی احساس میکنم شما رواین موضوع زیاد حساس شدید
گاهی وقتا شیر بنزینشون بازه مث امروز گاهی از شب تا صبح بازه شوهرم عصر رفت شیر بنزین موتور رو بست یک مقوا زیر موتور طرفه ک بس بنزین و روغن ریخته سیاه شده مدیر گهگاه مقوا رو عوض میکنه این حساسیت نیس
برید به دفاتر قضایی و اعلام مزاحمت و شکایت کنین اگر تو پارکینگ خودشون نمیزارن و موتور های زیادی میار ...
ممنونم مشکل حل شده.
پست اول مبارک.