2777
2789
عنوان

رنگ کردن وسایل چوبی

38326 بازدید | 19 پست

سلام خانمها کسی تجربه ای در مورد رنگ کردن وسایل چوبی داره میخوام بوفه و تخت و دراورم رو رنگ کنم می خوام تغییرشون بدم از رنگ قهوه ای به سفید .خیلی تغییر رنگش زیاده ولی دوست دارم. لطفا راهنمایی کنید.

رنگاي سلولزي خوبه،اكريليك هم خوبه، بخواي ضداب شه وارنيش بزني نزدي هم مهم نيس بايد چن دست رنگو بزني بينشون فاصله بذاري بهتره چون مقاوم تر ميشه مثلا دو سه روز طول بكشه رنگشون كني بين هر دست رنگي ك ميزني

به نام قدرت مطلق الله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه قهوه ای بهسفید و دار م عالی میشه. من میز کنار تختخوابم و تغییر رنگ دادم یه تابلو سفید مشکی اضافه کردم. و موکتشم تغییر دادم عالی شد. خیلی اتاق بازتر و زیباتر شده قبلا قهوه ای بود دلگیر بود.

یه سری رنگ های اکرولیک هست کامپیوتری.بعضی رنگ فروشیها دستگاهشو دارن

نمونه رنگتو انتخاب میکنی کامپیوتری برات مخلوط میکنن وزنشم بهت میگن مثلا چند کیلو میخوای

با غلتک وچتکه میتونی رنگ کنی یک ساعته هم خشک میشه تنوع رنگاشم عالیه هم مات داره هم براق.

کابینتا و وسایل چوبیمو یه روفرشی انداختیم شوهرم خودش رنگ کرد کثیف کاری هم نداره زود خشک میشه

❤❤❤❤❤❤❤
یه سری رنگ های اکرولیک هست کامپیوتری.بعضی رنگ فروشیها دستگاهشو دارن نمونه رنگتو انتخاب میکنی کامپیو ...

ببخشید هزینش چقدر شد و اینکه چه زمانی خریدی چون الان همه قیمتا دو سه برابر شده عزیزم

هزینه ش معمولیه.

مثلا کابینتام ۳کیلو رنگ لازم شد ۴۰۰تومن شد تخت و کمدام هم ۵۰۰

همون یک تومن شد.نزدیک عید خریدیم.

الان دوباره لازم داشتیم ۲۰۰تومن اضافه شده.

شما متراژتو بده خودشون حساب میکنن.

ما اگه رنگ معمولی میگرفتیم یا بیرون میدادیم بیشتر میشد خیلی و به این زودی خشک نمیشد

❤❤❤❤❤❤❤
حالا من می خواستم ارزون بشه ولی اشتباه فکر می کردم اینم هزینش بالاست ولی بجاش قشنک میشه .شما راضی بو ...

بله لکه های روغن و کثیفی با دستمال نمدار یا لکه پاک کن پاک میشه.

رنگ ما ضد آبه  برای همین کابینت زیر سینک اینهمه آب ریخته مثه ام دی اف و ... نه باد کرده نه کنده شده کیفیتش خوبه

شوهرم زنگ بزنه اسم رنگشو اینارو میپرسم میگم بهت

❤❤❤❤❤❤❤