2777
2789
عنوان

میخوام دوباره درس بخوونم

1394 بازدید | 35 پست

۳۵سالمه یه دختر هفت ساله دارم خودم سال ۸۴ نرم افزار خوندم .دوسش نداشتم ولی خب بخاطر خانوادم خوندم دیگه.نمره هام بد نبود.بعدشم که شاغل شدم  و ازدواج کردم و ....

الان خانه دارم کار نمیکنم.وقتم همینجوری داره تلف میشه.هی میرم نت الکی میچرخم.میخوام دوباره برم دانشگاه اونم بدون‌کنکور.آخه تحصیلات خیلی مهمه تو خانوادمون.نمیخوام از خواهر و برادرام عقب بیفتم.از یه طرفم از سمت خانواده شوهر دارم اذیت میشم میخوام سرم گرم شه بهشون فک نکنم.میخوام حقوق بخوونم ولی میترسم نتونم.میترسم مث قبل کشش نداشته باشم.به شوهرم گفتم گف من پول ندارم خودت داری برو ولی کار بیهوده ایه.خودم یکم پسنداز دارم.به مامانم گفتم خیلی استقبال کرد و خوشحال شد.البته گف به خانواده شوهرت نگو شاید زیرابی برن رای شوهرتو بزنن و تو خونه جنجال درس شه.راستم میگه بنده خدا.خانواده شوهرم براشون تحصیلات مهم نیس یعنی دوتا برادرشوهرام یکیشون دیپلم یکیشونم دیپلم ردیه.جاریامم دقیقا همینطورن. فقط شوهرم به زور و پافشاری من تا کاردانی خوند و بعد ول کرد.وقتیم ازدواج کردم اومد بگوشم رسید‌که گفتن سوادش بخوره تو سرش.الان همینجوری ریختن تو دانشگاها.چیزی نیس که بهش افتخار کنه.

شوهرمم میگه درس خوندن کاری نداره انگار داری میری بقالی بیای.منظورش این بود ارزش کارمو بیاره پایبن.دوس نداره ازش بالاتر باشم.همش میزنه تو حالم.میگه میتونی؟مغزت مث قبل دیگه نمیکشه و ...

تلاش کن،طلاش کن!

من جای شما باشم با اینهمه وقت ازاد میشینم کنکور میخونم ی رشته خوب قبول بشم

خودم با بچه۱۷ماهه دارم دوباره کنکور میخونم لیسانس دارم ولی دوباره امتحان میکنم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درس خوندن خوبه اما صرف درس خوندن هدف نیست وسیله است برای رسیدن به هدف 

انگیزه ات از خوندن حقوق چیه؟ 

من ارشد حقوق دارم وکیل هستم 

الان دوست دارم دوباره درس بخونم دارم زبان آلمانی میخونم 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

پیام نور داره بدون کنکور دانشجو می گیره.

بهترین گزینه پیام نوره.چون حضور در کلاس اجباری نیست. و هشت نمره میانترم هم دست استاد هست ....

امتحاناتشم 4 گزینه ای هس. حقوق رشته خوبیه.

بعدا می تونی دفتر خدمات قضایی بزنی که توش میلیون میلیون پول هست....

لایک نکنین. سپاس.....

منم 29 سالمه. ... دوس دارم ادامه تحصیل بدم و یه کار پاره وقت هم اگر شد پیدا کنم اما تردید دارم. ... نزدیک ده دوازده سال از کتاب دور بودم نکنه کشش نداشته باشم و. ... دو تادختر دارم. .. هفت و پنج ساله. ...

سلام

منم دوست دارم دوباره شروع کنم و اين بار براي پزشکي يا دندانپزشکي يا داروسازي بخونم 

خودم دکتراي يکي از رشته هاي انساني رو دارم و شاغلم و از شرايطم هم راضي ام ولي درس خوندن بهم انگيزه ميده. لطفا هرکس دوست داره دوباره مثل من شروع کنه و همين هدف من رو داره بهم پيام دوستي بده که باهم باشيم و باهم شروع کنيم.

مدرک پیام نور معتبر هست؟؟

من خودم دانشگاه دولتی برق الکترونیک خوندم با اینکه واقعا بهش علاقه داشتم نتونستم کار پیدا کنم و الان پشیمونم دوباره میخوام بخونم ولی نمیتونم دولتی برم چون قبلا رفتم

پیام نور مدرکش معتبره؟؟

از امروز منم رژیمم 😊😊😊وزن شروع 66 و 700 گرم
چه رشته هایی داره؟

باید ببینید پیام نور شهرتون چیا داره ..........

تکمیل ظرفیته. بجنبین که جا نمونین....زودی ظرفیتا تموم میشه..

البته گفتند از 1 بهمن لینکش میاد روی سایت سنجش...

خلاصه جا نمونین

پیش دانشگاهی باید داشته باشین...شرط ورود به پیام نوره.

لایک نکنین. سپاس.....