2777
2789
عنوان

ختنه با حلقه خانماااا لطفا بیاین

300 بازدید | 26 پست

سلام من با فردا 5 روزی میشه که پسرم ختنه کرده با حلقه خداروشکر تا الان مشکلی نداشته 

ولی سرآلت تناسلیش خشک میشه حالت زخم زخمی شده به نظرتون طبیعیه 

دکترش براش پماد نوشته که باید صبح و شب چرب کنیم 

چربش میکنم  تا شب چندین برا 

ولی خواستم بپرسم کسی این روشو انجام داده ایا این زخم زخم های رو آلت تناسلی طبیعیه

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
بایدزخم بشه دورش البته

ن دورش نیست دورش خشک شده یه ذره سیاه شده محل حلقه رو دارم میگم ن خود آلت رو 

ولی سرش زخم زخمی شده نمیدونم چراا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعیه عزیزم.دکتر پسرم گفت هر موقع میخوای پوشکش کنی سرشو تتراساکلین بزن که به پوشک نماله اذیت بشه

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
طبیعیه عزیزم.دکتر پسرم گفت هر موقع میخوای پوشکش کنی سرشو تتراساکلین بزن که به پوشک نماله اذیت بشه

من پوشکی نیست 3 و خورده ای سن داره 

پسر شماهم سر آلتش زخم میشد حالتی چرکی؟؟؟؟

ن دورش نیست دورش خشک شده یه ذره سیاه شده محل حلقه رو دارم میگم ن خود آلت رو  ولی سرش زخم زخمی ...

خوب دورحلقه به خاطرتکون خورناشه نذار جیشش بمونه زود به زود حواست بهش باشه بچه لطیفه حتس بوس کردن زیاد هم زخمش میکنه حتی مدرنترین ختنه هاهمینجوریه انشالله بسلامتی مبارکش باشه هیچی نیست فقط زخمش خونابه وچرک کرد برودکتر

.
خوب دورحلقه به خاطرتکون خورناشه نذار جیشش بمونه زود به زود حواست بهش باشه بچه لطیفه حتس بوس کردن زیا ...

ممنونم عزیزم 

فردا میگم ببرتش دکتر پدرش چون سرش یه ذره چرکی شده

همون روزاول بعدادرارخوب میشه بعدش دیگه بخیه هاش بایدبیوفتن دوسه روزخوب میشه معمولاالبته پسرم17روزش ب ...

خیلی خوب بوده 

سن کم خیلی خوبه من اشتباه کردم 

من پوشکی نیست 3 و خورده ای سن داره  پسر شماهم سر آلتش زخم میشد حالتی چرکی؟؟؟؟

نه زخم نمیشد خیلی قرمز شده بود.ببرش دکتر

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)

عزیزم اگه جرک داره حتماببردکترنهایت یه ویزیت ودوساعت وقتتومیگیره ولی بهترازیه عمرپشیمونیه خدایی نکرده چون چرک نبایدبکنه البته چون زودمیبری جای نگرانی نداره احتمالاچرک خشک کن بدن اگه نیازباش نگزان نباش انشالله به نبارکی وسلامتی

من پسرموجراحی کرذن خیلی راحترازحلقه است دیگه یه دفعه بچه راحت میشه 

عزیزم منم میخوام این هفته پسرمو ببرم برای ختنه دکتر تاکید داشت سنتی باشه اما من واقعا دو دلم چقدر اذیت شد بعد از ختنه؟

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
عزیزم اگه جرک داره حتماببردکترنهایت یه ویزیت ودوساعت وقتتومیگیره ولی بهترازیه عمرپشیمونیه خدایی نکرد ...

فدات عزیزم حتما این کارو میکنم 

بازم مرسی