2777
2789
عنوان

دارم میرم سزارین.دعام کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1842 بازدید | 123 پست
خوشبحالت برامنم دعا کن منم زودی فارغ شم

عزیزم تاپیک شمارو خوندم مواظب باش  بچه مدفوع نکنه 

حداقل دکترت گفته فعلا بمون هرروز برو بیمارستان ضربان .....رو چک کننن

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان ب سلامتی انشالله خودتو نی نی صحیح و سالم باشین، منم 10 روز دیگه زایمانمه واسم دعا کن عزیزم

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
برا منم دعا کن حتما منم الان یه هفته ای از موعد زایمانم گذشته ولی خبری نیس

اخی چرا پس؟ خودت طبیعی میخوای ک صبر کردی؟ هفته چندی؟ 

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
برا منم دعا کن حتما منم الان یه هفته ای از موعد زایمانم گذشته ولی خبری نیس

چشم حتما نگران نباش دیگه اخرشه در عوض بچت حسابی اون تو رشدشو کرد من الان استرس دارم یوقت وزنش کم نباشه بره دستگاه

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 

مبارک باشه فقط ترو خدا آوردن تو بخش لطفا مراعات تخت های دیگه رو هم بکنین من چهار روز پیش زایمان کردم و یه سزارینی رو آوردن اتاق ما دور از جون هرچی قدر از بیشعوری این خانم و همراهش بگم کم گفتم ترو خدا رعایت کنین

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
مبارک باشه فقط ترو خدا آوردن تو بخش لطفا مراعات تخت های دیگه رو هم بکنین من چهار روز پیش زایمان کردم ...

اخ که چه دل پری داری ها😂

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕