2777
2789
عنوان

نظرسنجی خیانت و نحوه برخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد بخواد پرو بشه میشه .حتی اگه طلاق هم بگیره زنش ،میگه ع چه خوب جدا شد حالا با خیال راحت برم سراغ ز ...

خوب بره! 😳 همچين مردي از من دور و به خدا نزديك باشه  

آدم چندشش ميشه 😷 

منكه در جا طلاق گرفتم بدون يك كلمه حرف اضافه. 

حوصله نداشتم بشينم يك عمر پاسبوني اندامهاي وسطي يكي رو بكنم كه آيا بازم خطا بكنه يا نكنه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
احساس میکنم فقط دنبال این میگردی ک یکی بهت بگه بمون  درصورتیکه خودتم میدونی درست بشو نیست

نه عزیزم من نمیخوام بمونم من قبل از همه چیز یه مادرم یه مادری که میبینه پسرش با قد کوچولوش منتظر میمونه تا باباش شب بیاد بپره بغلش با باباش توپ بازی کنه و براش شکلات خریده باشه پسره من ۲ سالشه اگر شبا باباش بغلش نکنه اصلا خوابش نمیبره حتی تو بغل من ....پسر من با زبون کودکانش هرکی ازیتش میکنه میگه به بابام میگم دعواتون کنه تمام هستیش باباشه....من قبل از احساسات خودم  و قبل از اینکه به خودم فکر کنم تمام حواسم پیش بچمه!!

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
خوب بره! 😳 همچين مردي از من دور و به خدا نزديك باشه   آدم چندشش ميشه 😷  منكه در جا طلا ...

در هر دو صورت زن آسیب میبینه و مرد همچنان پرو میمونه پس اینجوری نیس که بگین حالا طلاق بگیریم که پررو نشه

برای حاجتم صلوات بفرستین لطفاً 
خوب بره! 😳 همچين مردي از من دور و به خدا نزديك باشه   آدم چندشش ميشه 😷  منكه در جا طلا ...

واقعا حتی یه لحظه هم دلتون براش نلریزید تنگ نشد؟؟من میگم آدم با یه حیوونم چندین سال زندگی کنه وابستش میشه آخه 

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
نه عزیزم من نمیخوام بمونم من قبل از همه چیز یه مادرم یه مادری که میبینه پسرش با قد کوچولوش منتظر میم ...

ولی اینم در نظر بگیر، مرد خاین پدر خوبی برای بچه ش نخواهد شد.... ی جایی گندش بالا میاد 

خدا کمک کنه بهترین تصمیم رو بگیری 

ولی اگه شوهرت بفهمه با ود خیانتش باز هم باهاش ادامه میدی .......وقیحتر و جسورتر میشه 

ادم بایداز دل متعهد باشه وگرنه که.......

فقط ازتون یه جواب خواستم به بیراهه نکشونید تاپیکو اگر خدایی نکرده سر خودتون بیاد کنار میکشید یا میمو ...

عزیزم من سه سال تمام رو خودم و اون کار کردم بدون اینکه حتی به روش بیارم که میدونم....هر کاری هم که بخوای کردم....دیگه خسته شدم گفتم گور بابای همچین شوهر خودمو عشقه دیگه بیخیال شدم..... با دخترم خوش میگذرونم...حسابی هم تیغ میزنمش....این آدما عوض نمیشن

خدایا هزاران بار شکرت،مرسی که انقد هوامو داری........عاشقتم خدااااااااااا
بنظر شما در حد یک دوبار تلفنی و پیامکی هم اسمش خیانته؟

بعله گلم پیامک یا تلفنی که فرد بدونه نمیتونه نشون بده به طرف مقابلش و مضمون نامناسب داشته باشه هم خیانته

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
ولی اینم در نظر بگیر، مرد خاین پدر خوبی برای بچه ش نخواهد شد.... ی جایی گندش بالا میاد  خدا کم ...

نه اصلا وقیح نیست حتی اگه بفهمه به پام میوفته مثل چی میترسه ازم بعد ۴ سال پیش ازش یه اشتباه اونم چتی دیدم امشب شک کرده بودم و تاپیک زدم اما احساس میکنم اصلا چیزی نبود که 

در هر دو صورت زن آسیب میبینه و مرد همچنان پرو میمونه پس اینجوری نیس که بگین حالا طلاق بگیریم که پررو ...

خوب اين وسط فقط مساله مرده ديگه؟! حالا كه مرد در هر حالت پررو ميشه خودمونم كه شخصيت و غرور نداريم ... پس بمونيم . من شعار نميدم . نصف سايت داستان منو ميدونن. 

هيچ آسيبي هم نديدم الحمدلله . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
خوب اين وسط فقط مساله مرده ديگه؟! حالا كه مرد در هر حالت پررو ميشه خودمونم كه شخصيت و غرور نداريم .. ...

میشه بگید خیانت تا چه حد بود ؟