2777
2789
عنوان

نظرسنجی خیانت و نحوه برخورد

401 بازدید | 49 پست

بچه ها یه سوال دارم با توجه به اینکه الان ۹۰ درصد مردای جامعه به بیراهه کشیده شدن و هرکیو میبینی شوهرش بدتر از شوهر اون یکی داره خیانت میکنه...اگر چندبار از شوهرت خیانت ببینی اما هر بار اظهار پشیمونی و ندامت بکنه و قول بده درست شه و بچه هم داشته باشید میمونید برای زندگیتون و بچتون میجنگیدو درستش میکنید و آینده خوب رقم میزنین و یه خانواده موفق میشید یا همسرتونو رها میکنیدو کنار میکشید با بچتون....

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

خدایی ۹۰ درصد خائنن؟😐😐😐🤔🤔

من واقعا ماجراهای خیانتو اولین بار تو این سایت شنیدم واقعا بیرون از سایت ندیدم و نشنیدم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ازتون یه جواب خواستم به بیراهه نکشونید تاپیکو اگر خدایی نکرده سر خودتون بیاد کنار میکشید یا میمونید؟؟؟

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

کی گفته ۹۰درصد خیانت میکنن این امارو از کجا اوردین؟

دو نفرم که نشستن سر زندگیشون اینقدر با این حرفا شک به دلشون بندازین که زندگیشونو بهم بزنن 

مرد خیانتکار هست نمیگم نیس ولی نباید همه رو به یک چشم دید

وزن شروع 
فقط ازتون یه جواب خواستم به بیراهه نکشونید تاپیکو اگر خدایی نکرده سر خودتون بیاد کنار میکشید یا میمو ...

100 در 100 تموم 

همچین ادم ی ارزش موندن نداره ها 

ببین مخصوصا ک بار چندمشه 

فقط ازتون یه جواب خواستم به بیراهه نکشونید تاپیکو اگر خدایی نکرده سر خودتون بیاد کنار میکشید یا میمو ...

بنظرم اگر چندبار تکرار کنه نمیشه باهاش ساخت، ی جورایی بیمارن بعضی مردا و باید درمان بشن