2777
2789
عنوان

خانوما میشه کمک کنید (خواهش میکنممم)

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 24 پست
برای زخم تازه ،بهترین چیز عسل و زردچوبه هست  چند بار بزاره روش فوری زخم رو جمع میکنه و اگه تای ...

دست شما درد نکنه چشمممم میگم بزاره فقط عسل و زردچوبه رو چند بار در روز بزاره؟ 

❤️😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرمنده خیلییییی سوال میپرسم روشرو ببنده یا باز بازه؟ بعد میشوره صابون بزنه یا نه فقط با آب خالی؟&nbs ...

خوههش میکنم. با یه پارچه تمیز یا از این باند بهداشتی از داروخانه بگیره 

نه با آب خالی بشوره 

عسل خودش ضد عفونی کنندس بعدش خودش گفته که عمیق نیست

خوههش میکنم. با یه پارچه تمیز یا از این باند بهداشتی از داروخانه بگیره  نه با آب خالی بشوره&nb ...

ممنون دستتون درد نکنه خدا خیرتون بده الان بهش میگم 

❤️😍

کرم آلفا ضد اسکاره با اون پانسمان کنه زود خوب میشه. قیمتی هم نداره

میتونه یه مدت لباس بپوشه دستکش دست کنه یا بگه دستمو سوزوندم موقع آشپزی روغن پاشیده. 

اما این کار یه نوع اختلاله مشکلات خانوادگی بهانه است ازش بخواه پیگیر باشه پیش روانشناس بره

چیش 😂😂😂😂😂😂؟؟؟

عذر ميخوام قيمتش منظورم بود 😅😅😅

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
کرم آلفا ضد اسکاره با اون پانسمان کنه زود خوب میشه. قیمتی هم نداره میتونه یه مدت لباس بپوشه دستکش د ...

ممنون عزیزم چشم به‌ش میگم حتما عقده و پدرش نمیزاره ماه تا ماه نامزدش رو ببینه میگه دخترو پسر باید بعد عروسی همش پیش هم باشن خیلی داره اذیت میشه 

❤️😍