2777
2789
عنوان

مادربودن خوبه يا بد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رابطه تون محکمه و دعواهاتون تموم شده نترس،بین ما که فاصله ای نیفتاد چون قبل از بچه مشکلاتمون حل ...

جدي ميگي؟ نه ماخداروشكرجرودعوا و بحث ولجبازي نداريم 🌹❤️

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  

عزیزم بچه خیلی شیرین ودلنشینه یه تیکه ازوجودشماوهمسرت میشه

انقدرشیرینه که سختیاش زیاددیده نمیشه

وواقعاروزی ورزق وزیادمیکنه براماکه اینطوریه

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

بنظرم اوایل باعث میشه زنو مرد از هم دورتر بشن شایدم برای ما اینجور بود.آخه پسر من وحشتناک گریه ای بود و رفلاکسی بود شبا تا صبح گریه میکرد و منو همسرم عصبی شده بودیم و کلن بی حوصله بودیم.از هم دور شدیم.الان که هجده ماهشه دویاره مثل قبلنا شدیم و بهم نزدیک شدیم و زندگیمون گرمتر شده

عزیزم بچه خیلی شیرین ودلنشینه یه تیکه ازوجودشماوهمسرت میشه انقدرشیرینه که سختیاش زیاددیده نمیشه وو ...

واقعا خدا میرسونه روزی بچه رو؟

من ۲۰ سالمه گفتن تنبلی داری باید زود اقدام کنی ولی من از اینده میترسم که نتونیم از پس مخارج بچه بربیایم!😔