بچه ها من يه سالي ميشه ازدواج كردم اما اقدام نكرديم به بارداري..تازگيا هوس مادر شدن كردم اما ميترسم..ميترسم از پسش برنيام يا پشيمون شم يا زود باشه..از يه طرف ازتنهايي خسته شدم وقتي ام شوهرم خونه باشه دوتايي حوصلمون خيلي سرميره.بدنيست يه بچه بيادوسط.. اماازيه طرف ميترسم فاصله بين منوهمسربيوفته ياازپس خرجش برنيايم!! حالاخرجش به كنار. ديگه هيچوقت نميتونم مال خودم باشم.. دركل شمابگيدمادرشدن چطوره؟
میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم اوایل باعث میشه زنو مرد از هم دورتر بشن شایدم برای ما اینجور بود.آخه پسر من وحشتناک گریه ای بود و رفلاکسی بود شبا تا صبح گریه میکرد و منو همسرم عصبی شده بودیم و کلن بی حوصله بودیم.از هم دور شدیم.الان که هجده ماهشه دویاره مثل قبلنا شدیم و بهم نزدیک شدیم و زندگیمون گرمتر شده