2777
2789
عنوان

مادربودن خوبه يا بد؟

181 بازدید | 22 پست

بچه ها من يه سالي ميشه ازدواج كردم اما اقدام نكرديم به بارداري..تازگيا هوس مادر شدن كردم اما ميترسم..ميترسم از پسش برنيام يا پشيمون شم يا زود باشه..از يه طرف ازتنهايي خسته شدم وقتي ام شوهرم خونه باشه دوتايي حوصلمون خيلي سرميره.بدنيست يه بچه بيادوسط.. اماازيه طرف ميترسم فاصله بين منوهمسربيوفته ياازپس خرجش برنيايم!! حالاخرجش به كنار. ديگه هيچوقت نميتونم مال خودم باشم.. دركل شمابگيدمادرشدن چطوره؟ 

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که راضی ام البته من ۲۹ سالمه🙄 اگه از هر لحاظ مشکلی ندارین بیارین ولی ظاهرا دو دلی

اره دو دلم ازمسئوليتاش خيلي ميترسم. فقط خيلي بيشترازاين ميترسم كه بين منوشوهرم فاصله بيوفته

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  
وايي بچه خيليييييييي خوبه 😍😍😍😍

عزيييرم😘بچه داري اره؟

بچه هاااااا

بچه كه بياد زن ومرد بهم نزديك تر ميشن يادورتر

اره دو دلم ازمسئوليتاش خيلي ميترسم. فقط خيلي بيشترازاين ميترسم كه بين منوشوهرم فاصله بيوفته

اگه رابطه تون محکمه و دعواهاتون تموم شده نترس،بین ما که فاصله ای نیفتاد چون قبل از بچه مشکلاتمون حل شده بود و دیگه باهم بحثی نمیکردیم و به تفاهم کامل رسیده بودیم الانم دخترم ۸ ماهشه هنوزم رابطه مون عالی و عاشقانه ست... خودتون باید مدیریت کنین