سلام خانوما میخام تا عید ده دوازده تا گل آپارتمانی بگیرم رفتم پرسیدم بعصیاشون خیلی گرون بود میگم گل خونه ای جایی رو میشناسید که ارزون بدن گلارو منظورم به قیمت عمده بدن که بتونم زیاد گل بخرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حسن یوسف نور زیاد میخواد؟یعنی باید کنار پنجره باشه؟🤔
نورش خوب باشه افتاب بهش بخوره رنگ برگاش پررنگ میشه و خیلی خوشگل میشن ولی کنار پنجره هم نباشه نو چراغ و مهتابی هم بد نبس فقط رنگ برگاش کم رنگ میشن ولی اگر میتونی بزار کنار پنجره و حتما ابش رو خوب بده هربار که اب میدی باید یکم از زیر گلدون بزنه بیرون. زیاد نه ها اب کمی تو زیر گلدونی بیاد کافیه یکروز درمیون هم اب بده جاس هم خیلی سرد نباشه
نخل ماداگاسکار که نور زیاد میخواد من ایندفعه ۴تا گل گرفتم البته کوچیکن خیلی بزرگ نیستن ۵۰ من شمالم
گلهای کوچیک رو اینجا پانزده میدن ولی خب حسن یوسف و گل گندم چهار پنج تومن هم میتونی بخری سما نخل ماداگاسکار دارین؟ اخه فروشنده گف نورش میتونه از طریق مهتابی و چراغ هم تامین بشه؟ نخل ماداگاسکار چطوریه نگهداریش سخت نبس؟ اذیت نمیکنه مثل کاکتوس میمونه؟