2777
2789
حسن یوسف منم داشتم خیلی اولاش اعصابمو خرد کرد بعد از یه گلخونه ای پرسیدم گف حسن یوسف آب زیاد میخاد ی ...

حسن یوسف نور زیاد میخواد؟یعنی باید کنار پنجره باشه؟🤔

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نورش بد نیس چندتا گل دارم میخام زیادشون کنم گلهای لوس و ادا درار نمیخام گل مقاوم میخام مثل نخل م ...

نخل ماداگاسکار که نور زیاد میخواد من ایندفعه ۴تا گل گرفتم البته کوچیکن خیلی بزرگ نیستن ۵۰ من شمالم

حسن یوسف نور زیاد میخواد؟یعنی باید کنار پنجره باشه؟🤔

نورش خوب باشه افتاب بهش بخوره رنگ برگاش پررنگ میشه و خیلی خوشگل میشن ولی کنار پنجره هم نباشه نو چراغ و مهتابی هم بد نبس فقط رنگ برگاش کم رنگ میشن ولی اگر میتونی بزار کنار پنجره و حتما ابش رو خوب بده هربار که اب میدی باید یکم از زیر گلدون بزنه بیرون. زیاد نه ها اب کمی تو زیر گلدونی بیاد کافیه یکروز درمیون هم اب بده جاس هم خیلی سرد نباشه

نخل ماداگاسکار که نور زیاد میخواد من ایندفعه ۴تا گل گرفتم البته کوچیکن خیلی بزرگ نیستن ۵۰ من شمالم

گلهای کوچیک رو اینجا پانزده میدن ولی خب حسن یوسف و گل گندم چهار پنج تومن هم میتونی بخری سما نخل ماداگاسکار دارین؟ اخه فروشنده گف نورش میتونه از طریق مهتابی و چراغ هم تامین بشه؟ نخل ماداگاسکار چطوریه نگهداریش سخت نبس؟ اذیت نمیکنه مثل کاکتوس میمونه؟

گلهای کوچیک رو اینجا پانزده میدن ولی خب حسن یوسف و گل گندم چهار پنج تومن هم میتونی بخری سما نخل مادا ...

من ندارم چندوقت پیش خواستم بخرم ۱خانومه که مشتری بود گفت نور زیاد میخواد منم پشیمون شدم نگرفتم

چندوقت پیش سانسوریا ابلق و ۲تا کروتون و فیتونیا گرفتم البته کروتونم نور زیاد میخواد فعلا که کوچیکن پشت پنجرن