2777
2789

دوستان گلم

من خیلی دلم میخواد بینیمو عمل کنم

استخوانی هست ولی مشکلی ک دارم اینه ک اصلا دوست ندارم مسخص باشه ک عمل کردم

هیچ کدوم از عکسای نتی رو دوست ندارم 

بعنی تکثرا از نیم رخ هست

میشه عکس بینیتون از جلو ی صورت رو بزارین

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب به دكترت بگو طبيعي برات عمل كنه  من يكماهه عمل كردم و چسب رو بينيمه و الا عكس ميذاشتم

اخه طببعی ها هم مصنوعی از اب درمیاد

یا میبینی نوک بینی رو همچین تیز کردن 

خوسم نمیاد

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

من شماره دکترم رو برات میذارم زنگ بزن بگو تو تل برات عکس عمل هاش رو بفرسته 

بینی من که خیلی طبیعی شده واقعا راضی ام 

09122957611 دکتر جاندانه

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
خب به دكترت بگو طبيعي برات عمل كنه  من يكماهه عمل كردم و چسب رو بينيمه و الا عكس ميذاشتم

حالا ی عکس بزار از رو چسبم معلومه دیگه

فقژ از زاویه جلو باسه 

خیلی ممنونت میشم

راستی هزینه اش چقدر شد

من شماره دکترم رو برات میذارم زنگ بزن بگو تو تل برات عکس عمل هاش رو بفرسته  بینی من که خیلی طب ...

واقعا ممنونم

تو رو خدا عکستو بزار 😘

من شماره دکترم رو برات میذارم زنگ بزن بگو تو تل برات عکس عمل هاش رو بفرسته  بینی من که خیلی طب ...

کدوم شهره 

مال من که انقدر طبیعیه بعضی وقتا میگم شاید دکتره اصلا عمل نکرده🙄

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
واقعا ممنونم تو رو خدا عکستو بزار 😘

خواهش میکنم

شرمنده ی عکس عزیزم 😓

تهرانه دکتر

فرمانیه 

ظاهرا زنجان هم عمل میکنه

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍