2777
2789
عنوان

سونوگرافی

114 بازدید | 10 پست

سلام خانما من هفته ۱۶ بودم دکترم سونوگرافی کرد گفت ب احتمال زیاد بچه دختره امکان داره تو هفته ۱۶ اشتباه بشه چون گف ب احتمال زیاد دختره باز تو سونوی آنومالی مشخص میشه برای کسی اینجوری شده?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سنو انتی انجام دادی وگفته احتمالادختره درسته.برامنوخواهرمم همین طوربود.برای اینکه مطمعن شی توسنوآنومالی هم جنسیتشوبپرس

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

عزیزم دستگاه تناسلی جنین 16 هفته تمام که میشه کاملا تشکیل میشه و قبل از اون با احتمال جنسیت رو میگیم.

سونوگرافی بارداری در مرکز سونوگرافی نیلو

دکتر فاطمه مهتاب قربانی 

کلیک کنید    اینستاگرام سونوگرافی نیلو

کلیک کنید    سایت سونوگرافی نیلو