2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه روانشناس می گفت 8-12 سال باید منتظر شروع علائم بلوغ در دختران بود حالا باتوجه به ژنتیک و منطقه زندگی و سبک زندگی افراد فرق می کنه 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

ی زمانی دخترا ۱۳ ۱۴ سال ب سن بلوغ میرسیدن ولی الان بااین تکنولوژی و امکانات چشمو گوش بچه ها بازتر شده و سن بلوغ پایین اومده

نگران نباش فقط آگاهی لازمو راجب پریود بش بده و توجیهش کن ک هروقت شد بهت بگه

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏
رویش موی زاید زیر بغل میتونه از علایمش باشه خیلی ناراحتم    

ناراحت نباش که بفهمه چون اذیت میشه اینم یک مرحله است که باید با آرامش و آگاهی طی بشه آگاهی های لازم رو یواش یواش بهش بده 

احتمالا با مامان دوستاش با معلم هاش هم صحبت کنی بهت میگند که اونها هم علائمی دارند 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792