2777
2789
عنوان

دوس دارم سر شوهرم تلافی کنم کاراشو

335 بازدید | 18 پست

احساس میکنم با ی خانمی  ک قیل ازدواج با من باهاش دوست بوده هست یعنی احساس میکنم و دارم دیوانه میشم و وقتی انلاینیشو میبنم دوس دارم برم در ترمینال ابروشو ببرم منو با دوتا بچه ول کرده همشم میگ بیا توافقی جدا شو ک راحت از دشتمون راحت شه قانونم برای نفقه سه ماه دیگ دادگا داده تازه برای من دارم دیووونخ ممیشم اعصاب ندارم دوس دارم بکشمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توافقی بهت هیچی نمیدن بگو مهریمو بده اون ک دیگ نمیخوادت اویزونش نشو بره گمشه

نمیده مهریه خرج بچه هارم نمیده من برم جدا شم اون خوشبحال شه واقعا اگر ایتجور باش بمیرم بهتره اون بره سراغ عشقو حالش من زجر بکشم 

نمیده مهریه خرج بچه هارم نمیده من برم جدا شم اون خوشبحال شه واقعا اگر ایتجور باش بمیرم بهتره ا ...

سلام گلم ‌جدا نشو‌ اما مهربه تو‌بزار اجرا ،همینجوری.میگی نمیده  اشکال نداره تو‌بزارراجزا،،،نفقه بچه هارو‌که‌نمیده اونماید شکایت کنی..انقدر بیخیالی طی کردین فکر کرده باه میشه با نون و‌اب هم‌بزرگ شد ..

سلام گلم ‌جدا نشو‌ اما مهربه تو‌بزار اجرا ،همینجوری.میگی نمیده  اشکال نداره تو‌بزارراجزا،، ...

گذاشتمش خیلی طولش مبدن من میخام تا بچم دنیا نیونده کارام درست شه ولی باورتون نمیش انقد طول میدن ک میگی گوه خوردم 

خستمو داغونم و اصلا طاقت ندارم دوس دارم بمیرم ازاین دنیا راجت شم همش میگم برم دم محل کارش ابروشو ببر ...

عزیزم کاش دومی رو‌باردار نمیشدی البته ببخشید میگم.درهرحال شما برا این زندگی تصمیم میکیرین ولی به زن چقدر میتونه توان داشهدباشه یه بچهدی یکساله و‌حامله هم‌باشین 

عزیزم کاش دومی رو‌باردار نمیشدی البته ببخشید میگم.درهرحال شما برا این زندگی تصمیم میکیرین ولی به زن ...

من نمیخاستم نتونستمم بندازمش دارم  دیوانه میشم منو با دوتا بچ ول کرده

نه چهار ماهمه ی پسر یکساله هم دارم

چ نامرده ک با یه بچه تو شکم میگه جدا شیم 😔

بگو اگ مهرمو بدی جدا میشم برای اینکه جدا شی اینکارو میکنه مطمئن باش 

به هر چه فکر کنی همون میشه پس مثبت فکر کن😚