2777
2789
عنوان

بخدا دیگه خسته شدم 😢😢😢

213 بازدید | 19 پست

یسالو نیمه عقدیم 

راه دور ازدواج کردم دوازده ساعت فاصله داریم باهم 

چهار ماه خونمونم یماه خونه پدرشوهرمم

هرکسی یه تیکه میندازه بهم دیگه خسته شدم 

تو رو خدا برام دعا کنین ماهم بتونیم عروسی کنیم

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=80067272]خب ی عروسی ساده بگیرید حتما نباید مجلل باشه[/QUOTE

دیشب منو همسرم نشستیم حساب کردیم اگ تالار نگیریم و خری عروسی هم نکنیم حدود 17ملیون لازم داریم 

😢😢😢😢😢😢

چ شبی منی من تازه نامزد کردم  نامزدم از شهر دیگس با ۱۲ ساعت فاصله البته من اینجا دانشجوام

خوشبخت بشی گلم 

[QUOTE=80067272]خب ی عروسی ساده بگیرید حتما نباید مجلل باشه[/QUOTE دیشب منو همسرم نشستیم حساب کردیم ...

چطور انقد شده آگه خونه باشه خب یا آشپز بگیرین یا از بیرون بر به تعدادمهمونا غذا بیارین لابدمهموناتون زیادن فقط نزدیکا روبگید

چطور انقد شده آگه خونه باشه خب یا آشپز بگیرین یا از بیرون بر به تعدادمهمونا غذا بیارین لابدمهموناتون ...

مهمونامون 350نفرن 

خرج بین راه و کرایه و هزینه لباس عروس و آرایشگاه وفیلمبردارو........بمولا ادعامونم خیلی کمه جفتمون قانعیم