2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه پیاممو جواب بدین؟

162 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها, مامانم یه فشار عصبی بهش وارد شد,بعد اون به صداها حساس شده یهو ب سرش فشار میاد فکش بسته میشه نمیتونه صحبت کنه لکنت میگیره, هیچکدومتون تو اقوامتون اینطور نداشتین؟متخصص هم رفتیم ی مدت خوب شد دوباره همونطور شده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم هواشو داشته باشین محیط روبراش اروم نگه داریدونذارید عصبی بشه خوب میشه

دم نوش هم دم کن براش روزی یه وعده

سنبل الطیب و اسطوخودوس و گل گاوزبان و بهارنارنج  خوبن دم کن با نبات بده روزی یه فنجون بخوره

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^

عزیزم نمیخوام بترسونمت ولی سی تی اسکن از سرش میگرفتین خوب بود خیالتون از بابتش راحتتر میشد

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

اگه مامانت توانایی جسمی داره یک ورزش بره (نوع پرتابی خیلی بهتره چون با هر پرتاب توپ یا تیر تخلیه فشار عصبی انجام می شه) اگه نمی تونن یک ورزش ساده تر مثل پیاده روی ولی ورزش برای تخلیه انرژی های منفی و فشار های عصبی خیلی کمک می کنه.

هر روز یک کاغذ بردارن و با خودکار تمام کاغذ رو خط خطی کنن. (موقع خط خطی به مسائلی فکر کنن ازش ناراحت یا نگران هستن) اینم خیلی به تخلیه روانی ذهن کمک می کنه

با مادرت زیاد صحبت کنید . صحبت کردن برای خانم ها خیلی خوبه بخصوص اگر با یکی باشه که دوستش دارن

خودت تصمیم بگیر!   امروز روز خوبی باشه؟   
چقد طول کشید که خوب شدی عزیزم 

دو سه سال

درسمو تو این مدت کنار گذاشتم و کلا از هر چیزی که بهم استرس وارد میکرد دور شدم به کمک خونواده 

مرتب دکتر رفتم و دارو خوردم... مشکلاتم هم تا حدودی حل شده بود و دیگه خوب شدم کم کم

الانم اگه زیاد استرس داشته باشم یکم حالم بد میشه ولی دیگه یاد گرفتم کنترلش کنم

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم