2777
2789
عنوان

چهار دست و پا نرفتن نوزاد

704 بازدید | 18 پست

سلام دوستان گلم- من یه پسر هفت ماهه دارم که البته یک ماه زود بدیا اومده.پسرم همون اول نتونست سینه بگیره چون وزن 1800 داشت و نتونست مک بزنه - تا سه ماه دوشیدم ولی بعدش شیرم خشکید.وزنگیریش و قدش خوب رشد کرد.الان 8 کیلو هست.الان میتونه بشینه ولی اصلا علاقه ای به چهاردست و پا رفتن یا سینه خیز نداره.اگرم به شکم بذارمش زود به گریه میفته.مجبورم بلندش کنم.کلا خیلی غرغرو هست.لطفا منو راهنمایی کنین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ده روزه شش ماهش پر شده رفته تو هفت ماه...خودم مینشونمش یکم می شینه...فقط قل میخوره سینه خیز هم نمیره...فک کنم طبیعی باشه...خب بچه ها هم فرق دارن...خواهر من تو هفت ماهگی خیلی از کلمات رو میگفت...

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁

واي ٧ماه هنوز زود بوده بشينه كمرش درد ميگيره.پسر من ٩ماهگي شروع كرد به چهار دست پا رفتن ١٣ماهگي راه رفت.

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
الان همکارم اومد گفت بچه برادرش که شش ماهست دستشو میگیره به مبل و بلند میشه.خیلی نگران شدم.وگرنه در ...

عزیزم لطفا هیچ وقت بچتو با دیگری مقایسه نکن بچه ها با همدیگه فرق میکنن

عشقای قبل از تو سوءتفاهم بود...