2777
2789
عنوان

تزریق چربی یه جای خوب

2363 بازدید | 9 پست

بچها ما شهرستان هستم خواهرم میخواد تزریق چربی انجام بده برای چاقی صورت یه جای خوب میشناسین تو نت سرچ کردم کلینیک رویان بچها چون ما شهرستانیم نمیدونیم کارش خوبه یانه ممنون میشم راهنمایی کنید 

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏

تزريق چربي را شنيدم ولي در مورد اون كلينكيك نه متاسفانه 

ما يه دكتر داريم كارهاي زيبايي مثل جراحي شكم و بيني را پيش اون ميكرديم اما تهران هستش

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تزريق چربي را شنيدم ولي در مورد اون كلينكيك نه متاسفانه  ما يه دكتر داريم كارهاي زيبايي م ...

گلم ما شهرستانیم اینجا کارشون از نظر من زیاد جالب نیست یه جای خوب میخوام برای خواهرم هرجا باشه تهران دیگه بهتر بهم معرفی میکنید

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏
گلم ما شهرستانیم اینجا کارشون از نظر من زیاد جالب نیست یه جای خوب میخوام برای خواهرم هرجا باشه تهران ...

من كرامت الله ترابي را ميشناسم جراحي شكم و كوجك كردنش كه عالي بود اما تزريق چربيشو نميدونم 

تو ونك هست مطبش يه اسمشو سرچ كني ادرس دقيقش مياد

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

ليزر موهاي زايد آقايان و بانوان

هيدرودرم,ميکرودرم,ميکرونيدلينگ, تزريق ژل و هايفوتراپي  در کلينيک پوست و ليزر ادونيس

به متولدين هر ماه در ماه تولدشان هديه تخفيف 50 هزار توماني اهدا ميشود

تخفيف ويژه براي دانشجويان با به همراه داشتن کارت دانجشويي

پلاسماجت در کلينيک پوست و ليزر ادونيس
قيمتهاي پلاسماجت براي نواحي مختلف :
بلفاروپلاستي 580هزار تومان
رفع چروک زير و کنار چشم 420هزار تومان
رفع خطوط بالا و دور لب 350هزار تومانساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-86110849 – 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6

مشاوره رایگان بصورت تلفنی و حضوری

تزریق چبی فقط تو کلینیک پاسارگاد منکه خیلی راضیم از انجامش . تازه منم از شهرستان اومد م ادرس شم محدوده ونک اصلا پشیمون نیستم از این همه وقت و هزینه ک صرف کردم. http://pasargad-clinic.com/ ایتنم ادرس سایت شونه