2777
2789

سلام خانوما 

لطفا اونایی طرف مادرشوهر رو میگیرن با نهایت احترام تاپیک رو ترک کنن 

خودم مادرشوهرمو دوس داشتم و احترام میذاشتم و الان دلم خون از دستش

تاپیک قبلی من برا تقریبا ی ماه پیشه که میتونین بخونین 

که اون موقع دعوای شدیدی شد و مادرشوهرم خیلی خیلی باهام بد رفتاری کرد و هر چی از دهنشون در اومد بارمون کرد و به شوهرم فحش بدی داد و گفت برو بیرون و دیگه نمیخوام عروسی داداشت هم بیایی 

همش سر اینکه یهویی قرار شد من با داداشم برم‌شهرستان و شب یلدا که قرار بود اینا برن خونه جاریم که عقده و من نیستم سر اون با من دعوا کرد که چرا میری و ارزش نمیدی به جاریت کلا من هر موقع میخوام برم شهرستان اخم و تخم میکنه که چرا میرم مگه اینکه خودشم بیاد

آخر سرم برگشت به وهرم گفت همه حرفا و اخم و تخما به تو نبود دستشو سمت دراز کرد گف با اینم...منم با چشم گریون از خونش رفتم

بلاخره گذشت  ....

تا اینکه دیروز که ما ی قربونی داشتیم شوهرم گفت توام بیا با هم بریم پخشش کنیم و بریم خونه مادرمم...

منم گفتم وقتی من مقصر نیستم چرا باید بیام وقتی نارو انداخت بیرون از خونه 

شوهرمم گفت بخاطر من بیا 

خلاصه قبول کردم و رفتم شوهرمم قبلش به بابتش زنگ زد که ما داریم میاییم و قربونی میارییم

ما رفتیم که دیدم خانوم خودشو زده به خواب 

پدر شوهرم چند بار صداش کرد و معلوم که از قصد خودشو زده به خواب ولی بیدار نشد

دخترم هرچقدر رفت صداش کرد بازم انگار نه انگار 

دیگه به شوعرم گفتم همینو میخواستی بلند شدیم و اومدیم 

بعدا فهمیدم که مثلا میخواستم من برم پیشش بشینم و صداش کنم و منتشو بکشم

ببخشید که طولانی شد دیگه چقدر خودمو باید کم ارزش کنم آدم دشمنشم میاد خونش باید به احترام مهمون بیشینه و خوش اومدگویی کنه ولی در حالیکه ی درصدم من گناهکار نبودم

دلم خونه😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه بعد اون دعوای شدید برادر شوهرم اومد که گفت فرداشب میخواییم بریم برا شب یلدا 

منم قرار بود فرداشبش ساعت ۱۱ حرکت کنم 

تو اون حین گفتم اگه فرداشبه که من میتونم بیام

من فرداشبش رفتم و کادو هم دادام در واقع مادرشوهرم اصلا به ما فرصت نمیداد 

اعصابم داغون شد.توهم بیکاری خودتو کوچیک میکنی ول کن بابا

عزیزم ما تقصیر شوهرامونه وگرنه بلدیم بشینیم خونمون سنگین سنگین شوهرا هی میگن بخاطر من بخاطر من اصلا یکی نیست بگه وقتی تو واسه مادر خودت خاطر نداری خیال داری واسه من داشته باشی؟

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
عزیزم ما تقصیر شوهرامونه وگرنه بلدیم بشینیم خونمون سنگین سنگین شوهرا هی میگن بخاطر من بخاطر من اصلا ...

من بودم جفت پاهامو میکردم تو یه کفش که عمرا بیام.اره تقصیر شوهرام هست بی فکرن

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕