2777
2789
عنوان

دلم گرفته از این همه بی عدالتی و بی احترامی

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 35 پست

عزیزم منم با خانواده شوهرم کلا قطعم چون اونا بر عکس مال تو اصلا ما براشون مهم نیستیم و از خداشونه ما رو نبینن . بازم ی کم اروم باش به این فکر کن حد اقل براشون مهمی اونقد ارزش داری که ازت ناراحت بشن باهات دعوا کنن یا منت کشیت براشون مهمه مال من اصلا کلا من و به رسمیت نمیشناسن و اعلام کردن تا روز طلاق ما با ما قهرن

بهترین هایی که میشناسم رو به همه میگم اول از همه عشق 
عزیزم منم با خانواده شوهرم کلا قطعم چون اونا بر عکس مال تو اصلا ما براشون مهم نیستیم و از خداشونه ما ...

واگذار به خداااا

خدا خودش جای حق نشسته 

خدا میدونه تو ما چی میگذره تو دل اونا چی میگذره 

منکه سپردم به خدا 

من هیچ وظیفه ی نداشتم برم به خونش ولی وظیفمو در قبال شوهرم انجام دادم که اونم باز وظیفه نبود در حالیکه مقصر نبودم و دلشکسته بودم رفتم‌

ولی اون با کمال وقاحت خودشو به خواب زد 

آدم دشمنشم تونش بیاد به احترام‌اینکه مهمون بلند میشه و خوش اومد‌گویی میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا دیشب ساعت ۱۲ شب رفتم امام زاده ی دل سیر گریه کردم فقط از خدا میخوام جلو دختراش در بیادددد ...

نفرین دو سر داره ارزو کن خودت و اون به ارامش برسی جواب میده مطمعن باش

نفرین دو سر داره ارزو کن خودت و اون به ارامش برسی جواب میده مطمعن باش

بد جور دلم سوخته 

ولی بیشتر بخدا واگذار کردم خدا بهتر میتونه جواب بده

دلم میسوزه اینطور گفتم که جلو دختراش دراد 😢😢😢😢

بد جور دلم سوخته  ولی بیشتر بخدا واگذار کردم خدا بهتر میتونه جواب بده دلم میسوزه اینطور گفتم ...

عیب نداره فقط ارامش طلب کن برای همه حتی کسی که اذیتت کرده خیلی جواب میده من امتحان کرزم