2777
2789
عنوان

چقدر سخته دات بگیره نتونی به هیچ کس بگی😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوتا سقط داشتم ،یه ای یو ای و یه ای وی اف که همه اش ناموفق بود. الانم 3روزه که انتقال جنین دادم ...

همش میگم خدا چرا بعد از این همه سختی یه نیم نگاهی بهم نمیکنه

منم خوشحالی نصیبم بشه

یعنی من لایق مادر شدن نیستم؟ 💔💔

عزیزم انشالله که 2 هفته دیگه هم لبات بخنده هم قلبت🙏🙏🙏

دلم از تنهاییم گرفته همه پیشمن ولی وقتی حرفامو احساسمو اونجوری که باید درک نمیکنن خیلی غصه میخورم ...

عزیزم من این روزاتو گذروندم، منتها نه دو سال، خیلی خیلی بیشتر از این حرفا

می فهممت

ولی جز صبر و تلاش کاری نمی تونی بکنی، درمان رو فشرده پیش ببر.

اما تو از تقدیرت خبر نداری

یهو دیدی تو دومی رو هم اوردی و همونا که داری می گی به هر دلیلی  نتونستن دومی  بیارن

هیچکس از دیگری جلوتر یا عقب تر نیست

اینو باور کن

الان خسته ام، فردا بهش فکر می کنم!
عزیزم ما حسابی درکت میکنیم چون تو شرایط مشابهیم منم ی سال اقدامم و ارزوی بیبی چک مثبت به دلم مونده ...

مرسییی که درکم میکنی😔

انشالله انتظارت طولانی تر از این نشه و به یه بارداری سالم و نی نی سالم تموم بشه این انتظارت

من دوست خواهرم و دخترداییم و دوست شوهر خواهرم که آقا هستن، خام گیاهخواری کردن چند ماه حامله شدن اونا ...

الانم رویان میریم

به همسرم گفتن سبزیجات بخوره و سرخ کردنی حذف بشه

دیگه خسته شدم از این حسرت نداشتن از انتظار

مرسییی که درکم میکنی😔 انشالله انتظارت طولانی تر از این نشه و به یه بارداری سالم و نی نی سالم تموم ...

تو هم همینطوز

یه دوست دارم که ده ساله اقدامه،مشکل شوهرشه، چند بار ای وی اف کرده، دیگه میخواد جدا شه نمیکشه دیگه

عاشق بچه اس البته مشکلای دیگه هم داره شوهرش

همیشه وقتی میبینمش شاد و سرزندس انرژی میگیرم

براش دعا کن

اگه حامله شه زندگیش درست میشه

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
همش میگم خدا چرا بعد از این همه سختی یه نیم نگاهی بهم نمیکنه منم خوشحالی نصیبم بشه یعنی من لایق ما ...

انشالله.

دیگه نه دعا میکنم نه توسل نه حتی به بچه های سایت میگم دعا کنن.

بی حسی مطلق مطلق

فاطمیه شروع شده،حس و حال عزاداری هم ندارم.بسکه تو دلم واویلا بوده این مدت.

دیگه نه جسمم می کشه ،نه روحم ،نه روانم.

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.
عزیزم من این روزاتو گذروندم، منتها نه دو سال، خیلی خیلی بیشتر از این حرفا می فهممت ولی جز صبر و تل ...

عزیزم من نمیگم از اونا جلوترم یا عقب ترم

من فقط دلم یه خوشحالی دائمی میخواد

اصلا به زور از خدا چیزیو نمیخوام

فقط از این همه تلاش کردن و بی نتیجه بودن تلاشام غصه میخورم

از اینکه هرچی تلاش میکنم باز میخورم به در بسته

گلم یه سر بیا اینجا https://www.ninisite.com/discussion/topic/2265734/%d9%85%db%8c%d8%ae%d8%a7%db%8c%d9%85-%d8%a8%d8%a7-%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%88%d9%86-%d8%ac%d8%b0%d8%a8-%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1-%d8%a8%d8%b4%db%8c%d9%85-%d9%87%d9%88%d8%b1%d8%b1%d8%b1%d8%b1%d8%b1%d8%b1%d8%b1%d8%a7?postId=80034086

به همین زودیا منم مامان میشم 😃🥰😍
انشالله. دیگه نه دعا میکنم نه توسل نه حتی به بچه های سایت میگم دعا کنن. بی حسی مطلق مطلق فاطمیه ش ...

کاملا حرفاتو با بند بند وجودم درک میکنم

منم دیگه بی حس شدم

به همه چی

منم دیگه به هیچکس نمیگم دعام کنن

امیدوارم خدا به دل ماهم یه نیم نگاهی بکنه