بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینای که نوشتی بازار کارش خوبه به زبانم علاقه دارم یه مدت میخواستم برم پیام نور بخونم خوبه رشت ...
اینا بازار کارشون به نظرم خیلی خوبه
مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست
چرا پس میگن هر کی حسابداری بخونه بی کار نمیمونه درامد خوبم داره
ببین ی رشته ای مثل حسابداری جای پیشرفت نداره همیشه ی کارمند جز میمونی، واینکه کار پیدا کردن هم راحت نیست واسه این رشته ، جوری هم نیست که بتونی واسه خودت کار کنی اگه جایی استخدام نشدی
لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ. هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
علوم آزمایشگاهی باید کنکور بدی بعدتا۹۰۰۰بشی قبولی سخته قبول شدنش
آزاد چی؟ رتبه چقد میخاد؟
مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست
هیچکدوم بازارکار خوبی ندارن یا نهایت بایه حقوق کم استخدام بشی فک کنم حسابداری بهتر باشه بینشون
آی تی هم خوبه
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
آزاد تا۱۸۰۰۰هزار قبول میکنن ولی ترمی۷ملیون خیلی هست به نظرم
اووووووف چه زیاد
علوم آزمایشگاهی باید کنکور بدی بعدتا۹۰۰۰بشی قبولی سخته قبول شدنش
جدیدا اسونتره دوستم۱۴۰۰۰شد علوم ازمایشگاهی شهرمونو اورد
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
ولی خب تو موسسه ها هیچییی بهت نمیدن..مگ اینک خصوصی گیرت بیاد
روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋