2777
2789

سلام بنظرتون آهن و مولتیش کافیه؟

من به دخترم میدم ولی وزن گیریش خیلی کمه میگم نکنه کم باشه مقدار آهن با اینکه روش نوشته اندازس ۹ ماهش تموم شده ولی وزنش ۸۳۰۰😑

ناز دخترم تو زیباترین نغمه ی عاشقانه ی منی❤🥰❤
من میدم.دکتر گفت کافیه.هم مولتیش.هم آهنش.بگرد ببین علت کمبود وزنش چیه؟

والا نمیدونم غذاش خوبه با اینکه دوس نداره ولی یجورایی میدم میخوره بهداشت گفت به غذاش برس ولی همه غذاهایی که گفت رو میدم من بهش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نمیدونم غذاش خوبه با اینکه دوس نداره ولی یجورایی میدم میخوره بهداشت گفت به غذاش برس ولی همه غذا ...

من صبح زرده تخم مرغ و دوتا بیسکوییت مادر و یه کم شیرخشک قاطی میکنم با آبجوش نرم میکنم میدم

ساعت 11 سوپ مقوی با هویج و جعفری و مرغ و یا بجای هویج کدوحلوایی یا بجای سبزی کدو معمولی یه بار با گوشت مرغ یه بار با گوشت گوسفندی و حتما کمی کره میدم

عصر بیسکوییت مادر حل شده در شیرخشک

شب حریره بادام میدم

البته بچه من هفت ماهشه

هرچی هم خواست شیر میخوره

بچه من تپل نیست.ولی فکر میکنم خوبه

سر سفره هم غذاهای خودمونو نرم میکنم با آبگوشت مثل تلیت بهش میچشونم

من صبح زرده تخم مرغ و دوتا بیسکوییت مادر و یه کم شیرخشک قاطی میکنم با آبجوش نرم میکنم میدم ساعت 11 ...

همیشه همینارو میدی؟

من دخترم سوپ خیلی دوس نداره ولی صبحا معمولا یا نان سنگگ با شیر و کمی شیرین میکنم قاطی میکنم میدم یا فرنی و حریره بادوم

ناهارم از غذای خودمون نرم میکنم میدم و پوره سیب زمینی و کته با سیب زمینی و گوشت اینام میدم  

میان وعدم سیب و موز و بیسکوییت مادر با شیر و حریره بادوم میدم 

هر روز یا یه روز در میونم زرده تخم مرغ میدم

همینارم بزور میخوره فقط چیزای شیرین بیشتر دوس داره بخوره

من صبح زرده تخم مرغ و دوتا بیسکوییت مادر و یه کم شیرخشک قاطی میکنم با آبجوش نرم میکنم میدم ساعت 11 ...

سلامت باشه بچتون چند کیلوئه؟

برعکس بچه من چیز شیرین زیاد دوست نداره و غذای خودمون و سوپ را ترجیح میده.هرچی دوست داره همونو بهش بده

بچه من چون کوچولو هست هنوز نمیتونم تنوع زیادی براش بدم

مثلا پوره دوست نداره.حریره چون شیرینه به زور میخوره

خب سوپ هم نمیشه دووعده.غذای خودمون هم نرم میکنم هنوز نمیتونه بخوره.چون کوچولو هست

بچه من چون پسر هست نمودار رشدش به دختر متفاوته