2777
2789
عنوان

تست

403 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها

دو ساعت دیگه یه تست به شدت سخت دارم ممنون میشم برام یه صلوات بفرستید که موفق بتونم بیام بیرون❤️❤️❤️❤️

اللهم استودعتک قطعه من قلبی فانک خیرالمستودعین❤️

فرستادم

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
تست چی؟

تست زبان هستش 

دارم میرم امارات شوهرم اونجاس باید تافل یا آیلتس داشته باشم

دو ساعت دیگه گفتن باید برم برای تست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موفق باشی امتحان زبان سخت نیست نترس 

سخت نیست عزیزم ولی برای اون بیمارستانی که من میخوام یه سطح زبان خیلی بالا میخوان چون تاپه

گفتن باید ۸ و نیم به بالا بشم

واسه همین یکم استرس دارم

سخت نیست عزیزم ولی برای اون بیمارستانی که من میخوام یه سطح زبان خیلی بالا میخوان چون تاپه گفتن ...

نگران نباش دوستم منم براتون فرستادم

🧡💚

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
سخت نیست عزیزم ولی برای اون بیمارستانی که من میخوام یه سطح زبان خیلی بالا میخوان چون تاپه گفتن ...

هشت ونیم اورال سخته پس 😁اسپیکینگ و لیسینینگ ابخوردنه ریدینگ تکنیکه میمونه رایتینگ 😡😡😡

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
❤️❤️❤️❤️❤️❤️

تاپیک اخرم تست هوش گذاشتم دوست داشتی بیا اونجا شاید حواستون پرت بشه یکم

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
هشت ونیم اورال سخته پس 😁اسپیکینگ و لیسینینگ ابخوردنه ریدینگ تکنیکه میمونه رایتینگ 😡😡😡

استرس نده😄