2777
2789

سلام بچه ها شده مثلا سر یچیز الکی پولتونو از دست بدین که تنها هیچ سودی براتون نداشته بلکه باعث اعصاب خورد کنی و ناراحتیتونم شده باشه؟ انگار که اون پول رو انداخته باشین دور یا اون چیزی که باهاش گرفتین و انقدر دلتونو زده باشه که دوست دارید آتیشش بزنید یا دورش بندازید؟ حالا من میگم زیاد به نسبت خودم میگم ۲ تا ۳ ملیون تومن یا کمتر یا بیشتر ؟ بعد چجوری خودتونو آروم میکنید ک مثلا انگار پول مفت دادم به طرف بدون هیچ سودی😥😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متاسفانه 😒😧

نتونستم خودمو آروم کنم فقط خود خوری کردم تا به مرور آروم شدم

ریه قلک سفالی خریدم بخشی از پولی که برام واریز میشه رو سریع میندازم توش.. تا دستم بهش نرسه..

عهدم کردم که تا آخر 98 بهش دست نزنم.. 

سه ماهی هست.. 

بهتر از خریدن غیر ضروریجاته 

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو

تا دلت بخواد شده. کاپشن خریدم به بچه ۳۰۰ تومن ولی ت  شست و شو رنگ عوض کرد و بعد یه ماه نشده انگار لباس کهنه ست.  فقط میتونم بگم فدای سرش آن شاالله تنش سالم باشه ولی واقعا سوختم. این آخرین ضرر بود ولی ضرر ۱۵ ملیون هم داشتیم و دیگه فراموش کردم

خدایا واسه همه چی شکر 💕💕
بله متاسفانه 😒😧 نتونستم خودمو آروم کنم فقط خود خوری کردم تا به مرور آروم شدم ریه قلک سفالی خریدم ...

خیلی حس بدیهه

خیلی خوبه حداقل یک مقدار آدم احساس سبکی میکنه و عذاب وجدانش کم میشه با این کار

تا دلت بخواد شده. کاپشن خریدم به بچه ۳۰۰ تومن ولی ت  شست و شو رنگ عوض کرد و بعد یه ماه نشده انگ ...

خیلی بده😞

انشا ا... ک اخرین باشه عزیزم انشا ا... ازین ب بعد همش سود کنی

مرسی گفتی یکم آروم شدم

خیلی حس بدیهه خیلی خوبه حداقل یک مقدار آدم احساس سبکی میکنه و عذاب وجدانش کم میشه با این کار

فقط منم امیدوارم این مقداری رو هم دارم جمع میکنم یهو به فنا ندم 😆😆

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو
آره😂 آخه عذاب وجدان داشت خفم میکرد نه اینکه از ضرر کسی خوشحال بشم فقط احساس کردم یه همدرد دارم

این مثال درسته که وقتی آدم میفهمهکه بقیه بدبختن خوشحال میشه.  نه واسه این ک دشمن باشه واسه این گ میفهمه تنها نیست. 😆😆😆

خدایا واسه همه چی شکر 💕💕