2777
2789
عنوان

دوس ندارم جدا شم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4713 بازدید | 165 پست

وای من یه دقه اینا رو خوندم‌سردرد گرفتم تو چطور تونستی اینهمه سختی رو تحمل کنی

بعدم‌چی جز تحقیر و کتک از شوهرت دیدی که‌نمیتونی‌ازش جدا بشی

این خانواد بی شخصیت چی دادن‌بهت که حاضری باهاشون بمونی آخه

تو که میگی از نظر مالی مشکلی نداری کامل برو پیش مشاور و روانپزشک و این‌آدم‌رو از فکرت بنداز بیرون

بعدش خیلی منطقی وارد عمل بشو و با شرط جابجا کردن محل زندگیتون و قطع رابطه ابدیت با مادر و خانوادش برگرد سر زندگیت و هرگز‌و هرگز‌دیگه بچه دار نشو

آخه چه خیری داره واستون این‌زندگی که هی بچه میارین توش؟

بعدم‌تو بایداز همون چاقک زدن شوهرت به شوهر خواهرش و باطل شدن پرونده وکالت میفهمیدی این‌آدم چه شخصیتی داره

فقط میتونم بگم برگردی بهتر نمیشه که بدتر از اینم میشه هیچ وقت با مادرشوهرت کنار نمیای  دلتون با هم صاف نمیشه و و سر چیزای بیخودی دعواتون میشه بچه هاتم همش شاهد دعوا و کتک خوردنت خواهند بود و احتمالا شوهرت طلاقتم نده خسته میشه و میره سراغ یکی دیگه 
بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها سوالی دارم میخام بدونم دادگا بادوتا بچه منو میفرسته سر زندگی و تعهد میگیره یا اینایی که شنیدم ...

خب همون اول که حکم طلاق رو نمیدن..میفرستنتون پیش مشاوره و... بنظرم برو و با ی وکیل صحبت کن. کدوم شهری؟

بنظرم نتنها راهی که شااااید باعث بشه زندگیتون پا بگیره اینه که سفت و سخت بگی میخوام مستقل باشم...مثلا خونتو بیاری نزدیک خونه ی پدرت...ازونورم خودتو همسرت مشاوره برین که زندگی دونفره رو یاد بگیرین...چون همسرتون آدم گوشی...قدرت تصمیمگیری نداره،شمام هنوز توان تصمیمگیری ندارید،اعتماد به نفس که هیچ...ضمن اینکه خیای بچه گونه فکر میکنید جفتتون

ازونور پدرت باید محکم جلوشون بایسته...چرا بعداز دعوا پدر ومادرت دیگه خونت نیومدن،درواقع خونواده ی همسرتونو به هدفشون رسوندنو خوشحالشون کردن...باید پدرشونو درمیاوردن تا بفهمن پشتیبان داری

نه عزیزم تو فقط پا فشاری کن واسه طلاق بخصوص جلو قاضی اگه یکم شل بگیری باید برگردی

بگو تحت هیچ شرایطی بر نمیگردم چون نه خودم نه بچه هام امنیت جانی و روحی و روانی نداریم

بچه ها سوالی دارم میخام بدونم دادگا بادوتا بچه منو میفرسته سر زندگی و تعهد میگیره یا اینایی که شنیدم ...

تا خودت تخوای نمیتونن مجبورت کنن.پیش یه مشاور خوب برو به نطرت با این جنگ اعصابی که راه انداختین الان بچه هات پدر مادر دارن که بعدا بی پدر بشن.سنگاتو با خودت وا بکن محکم باش اگه اومد دنبالت اولین شرطو خونه مستقل بزار بعدم هیچوقت با مادرشوهرت رفت و امد نکن

واااای چی کشیدی تو دختررر

دیواااانه مگ مجبوری اینقد بدبختی رو تحمل کنی جدا شو ازش

خاک برسر احمقشون کنن

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

شوهرت خیلی لات عین همون ننه غر غروشه اگه تو این زندگی بمونی روز به روز پیر و پیر تر میشی کم کم مادر شوهرتم براش یک زن دیگه میگیره شوهرتم روز به روز سر زنده تر و شاداب تر مشخص اصلا دوست نداره اگه از جونت سیر شدی بمون باهاش زندگی کن عمر خودتم روز به روز کوتاه کن و هی حرص و جوش بخور هی بگو دوسش دارم دوسش دارم