2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنید؟

95 بازدید | 12 پست

تقریبا سه ساله ک باهم در ارتباطیم و قصدمون ازدواجه

من بخاطر شرایطی ک توش بزرگ شدم خیلی از دغدغه ها و مشکلات زندگی رو درک نمیکنم

همیشه خانوادم کارارو انجام میدادن و من تا این سن دغدغه هام همش درسو خرید بوده و هست

خودم قبول دارم ک نسبت ب هم سنو سالام کمتر تو اجتماع بودمو خیلی چیزارو بلد نیستم ن بانک رفتم ن اداره و...

چند دفه اینارو غیر مستقیم بهم گوشزد کرده ک باید راه بیوفتم

اما امروز رک بهم گفت ک من تورو با خواهرم مقایسه میکنمو تو هیچی از هنرای خواهر منو نداری!

حالا ک فک میکنم میبینم چرا خودم زودتر متوجه نشدم ک همیشه منو مقایسه میکرده

هیچکدوم از اخلاقامو دوس نداره ، از طرز رفتارم خوشش نمیاد

همیشه ازش میپرسیدم تو ک هیچکدوم از اخلاقمو نمیپسندی پس چرا انتخابم کردی؟میخندیدو ب شوخی میگفت نمیدونم!

امروز گفت فقط صورتتو صداته ک میپسندم!

از فکر اینکه چون از نظر ظاهری شبیه خواهرشم برای همین منو انتخاب کرده ، دارم دیوونه میشم

چقد دلم خوش بود یکی حس ک همه چیزمو دوس داره

خواهش میکنم اینجوری برداشت نکنید ک رابطه ما دوستی ساده بوده و بچه گانس

تو این مدت هیچوقت ازم سرد نشده حتی با تمام این ایراد هایی هم ک ازم میگیره روز ب روز بیشتر بهم ابراز علاقه میکنه

بگید من چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم با آدمی زندگی کنم ک هیچکدوم از اخلاقمو نمیپسنده و  میگه بچه ایی؟

تا آخر عمر میخواد منو با خواهرش مقایسه کنه؟

یادمه از حنا زدن خوشش نمیومد اما وقتی خواهرش رفت کلی هزینه کردو حنا زد ، نظرش عوض شد!

اینکه خیلی وابسته به خواهرشه و اونو تایید میکنه زیاد جالب نیست سعی کن خودت کسی باشی که  تایید میکنه و قبول داره راهشم اینه که خودتو عوض کنی. ببین اگه ایراد ظاهری بهت گرفته بود یا چرت گفته بود میگفتم تموم کن اما ایرادایی که گرفته به حقه. این یعنی آدم عاقلیه دوس داره طرفش با کمالات باشه نه تو سری خورو ضعیف و غیر اجتماعی. از یه جا شروع کن و خودتو عوض کن و پیشرفت کن. کسی که طالب پیشرفت تو باشه واقعا آدم خوبیه برات.

درست نیست که دغدغت فقط درس باشه. باید سعی کنی از همه لحاظ خوب باشی. این به نفع خودته اصلا کاری با رابطتت یا راضی کردن طرفت ندارم. به نظرم به جای لجبازی با طرفت ببین منظورش چیاس و چرا اینقدر خواهرشو قبول داره، تقلید نکن اصلا اما الگو بگیر. البته حواست باشه اعتماد به نفستو نگه دار و اجازه نده مقایسه کنه یا خوردت کنه.

اینکه خیلی وابسته به خواهرشه و اونو تایید میکنه زیاد جالب نیست سعی کن خودت کسی باشی که  تایید م ...

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی و راهنماییم کردی

ن من قصد لجبازی ندارم فقط نمیدونم از کجا باید شروع کنم

نگرانم از اینکه بازم مقایسم کنه

بعضی چیزا هس ک من دوس دارم اما تا تو خانوادش همچین چیزی نبینه اصلا زیر بار نمیره

نمیدونم منظورمو واضح گفتم یا نه

اونجور که برمیاد خیلی باهم فاصله ی فکری و اجتماعی دارین ازدواجتون به صلاح نیست و به مشکل برمیخورین چون تو زندگی مشترک بعداز یمدت قیافه عادی میشه ولی طرزفکر واخلاقه که آدامارو کنار هم نگه میداره 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی و راهنماییم کردی ن من قصد لجبازی ندارم فقط نمیدونم از کجا باید شروع کنم نگ ...

خواهش میکنم گلم اخه درکت میکنم. البته من جای دوست شما بودم

بله واضح گفتی. 

خب میتونی بهش بگی در راستای بهتر کردن رابطه تون برات تو یه نامه همه ی انتقاد ها و نظراتی که داره رو بنویسه، توام تو آرامش بخونی و حتما میبینی که لازمه از کجا شروع کنی. برای اینکه عزت نفستم حفظ بشه توام تو یه نامه حرفاتو بزن و بگو که تلاش میکنی اونی بشی که میخواد به شرطی که دست از مقایسه کردن برداره. چونکه توام میتونی اونو با دیگران مقایسه کنی اما بخاطر علاقت هیچ وقت این کارو نمیکنی

از روی همون نامه یه لیست تهیه کن و شروع کن. 

اینم بگم منم خیلی خودمو عوض کردم و پیشرفت کردم از هر نظر اما طرفم خیلی بیشتر عوض شد. باور کن اگه این کارو بکنی رابطتتون عالی میشه و میشی نفر اول زندگیش. خیلی طبیعیه فعلا خواهرش براش الگو باشه معیار باشه، خودت کم کم معیارشو عوض کن.معلومه خانوادشو زیادی قبول داره، کارت سخته اما شدنیه. 

ایشالا موفق میشی

رابطه خوب ساختنیه

خواهش میکنم گلم اخه درکت میکنم. البته من جای دوست شما بودم بله واضح گفتی.  خب میتونی بهش بگی ...

چ پیشنهاد خوبی ، معلومه ک شما کاملا این شرایط رو درک میکنی

حتما انجامش میدم

با شناختی ک ازش دارم مطمئنم ک بدنبال پیشرفت منو رابطمون هس

بله خیلی خانوادشو قبول داره اونقدری ک فک میکنه بعضی از رفتارها و تصمیمات خانواده من اشتباس!( چون متفاوت با خانوادشه)

برای اینکه بتونم این تفکراتشو تغییر بدم باید خیلی قوی و با سیاست رفتار کنم ک متاسفانه این چیزا رو بلد نیستم

مشاور میتونه بهم کمک کنه؟!

چ پیشنهاد خوبی ، معلومه ک شما کاملا این شرایط رو درک میکنی حتما انجامش میدم با شناختی ک ازش دارم م ...

بله گلم هم شرایط شمارو داشتم هم طرفم مثل طرف شما بود. من راستش نمیدونم چه مدل رفتار یا کارارو نمیپسنده، اگه نپسندیدنش منطقیه خب توام حق بده باهاش همراه شو، اگر نیست راستش من خودم اون موقع ها برای اینکه هر حرفمو ثابت کنم با مدرک ثابت میکردم. فرضا میگفتم این کارت درست نیست، میگفت نه ما همیشه همینطور انجام میدیم، میرفتم سرچ میکردم نتیجه تحقیقاتو نشونش میدادم میپذیرفت، کم کم بهش فهموندم که گاهی بدون مدرک فقط چون من بهش چیزیو میگم باید بپذیره، فقط بخاطر علاقش، البته این رفتار دو طرفس

بله هم خودت باید خودتو متعادل کنی هم اونو، اون موقعی رابطه تون با آرامش و دلچسب میشه که هردوتون به تعادل برسین

والا من تاحالا نشده پیش مشاور برم بیشتر مطالعه میکنم، حرفای خوبی از دوستام که پیش مشاوره رفتن نشنیدم، گاهی واقعا پیشنهادهای الکی و آبکی میدن، به خصوص که اگه تفکرشون قدیمی باشه منعت میکنن از رابطه، اگر فکر میکنی یه ادم امروزی و آگاه و با سواد و باتجربه هست خب حتما حتما برو پیشش، هم بخاطر رفتارای طرفت هم خودت. اما اگه مطمئن نیستی هزینه و زمانتو تلف نکن.