2777
2789
عنوان

📚کتاب 📚 واژه ای فراموش شده😎😖

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 25 پست

شفای زندگی لوییز هی    قدرت   راز    بیشعوری و...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

از دولت عشق کاترین پاندر        نیمه تاریک وجود      انسان درجستجوی معنی     اثر مرکب        نخوندم اما تعریفاشون شنیدم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دولت عشق کاترین پاندر        نیمه تاریک وجود      انسان درجستج ...

ممنونم از شما

معلومه حسسسابی اهل کتاب هستید😉

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.

من متن 4اثرفلورانس دوس نداشتم   سنگین نوشته

ارابه خدایان و چشمان ابوالهول بنظرم ک عالین.

کوری و سینوهه قلعه حیواناتم همینطور.

قدرت جذبه.

هزارویک شب.

غول درون.

فقط ارزو کن.

و....

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
ممنونم از شما معلومه حسسسابی اهل کتاب هستید😉

خواهش    روانشناسی با جدیت ب تازگی    قبلا تاریخی میخوندم 

لیست ی سری کتاب   و نام نویسنده های خوب اگ خواستی خصوصی بیا بهت بدم   الان فرصتش ندارم  

اگه داستان میخای.کوری.بینایی.هردو ازژوزه ساراماگو.اگه روانشناسی میخای اثر مرکب.شفای زندگی.شفای کودک درون.چ کسی پنیر مرا جابجا کرد.بیشعوری.

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

سلام بر ابراهیم.زندگینامه شهید ابراهیم هادی

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
اگه داستان میخای.کوری.بینایی.هردو ازژوزه ساراماگو.اگه روانشناسی میخای اثر مرکب.شفای زندگی.شفای کودک ...

ممنون که بعد از این همه مدت کامنت گذاشتین😘

سر فرصت میخونمشون😉

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
ممنون که بعد از این همه مدت کامنت گذاشتین😘 سر فرصت میخونمشون😉

خواهش میکنم دوستم.ممنون بابت تاپیک خوبت