2777
2789

چرا هیچکس خوشحال و خوشبخت نیست؟چرا همه یا خیانت دیدن یا با شوهر یا خونواده شوهر مشکل دارن یا مشکل ندارن ولی حامله نمیشن؟ این چه قانونیه که هیچکس راضی نیست از شرایطش!؟

هرکی احساس رضایت و خوشبختی داره لایک کنه ببینم به تعداد انگشتان دست میشه یا نه

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱

رو نمی‌دم بهشون

ولشون کنی ،روشون کم میشه

کی؟؟

مشکلات و میگم

وزن اولیه ۷۲، وزن هدف اول ۶۵              من می تونم و می خوام که بتونم، برای رسیدن به هدف هیچ آسانسوری وجود ندارد ،باید یکی یکی پله های ترقی را بالا رفت ، من هم بالا میروم ،بالا می روم چون اون بالا منظره خیلی قشنگی در انتظار من می کشد ،،،من می تونم،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم خوشحالم و هم خوشبخت حالم عالیهههههه❤❤😍😍❤😍❤😍❤😍❤

انررررژی گرفتم ازت

چه مدته ازدواج کردین و چندسالتونه میشه بگید

به نظر من هیچ کسی در دنیا نیست که مشکل نداشته باشه،ولی یکی مشکلات رو قبول میکنه و تموم سعیشو برای حل کردن به کار میگیره و آخر سر هم راضی هست به رضای خدا،و یکی هم هست بیچاره طاقتش،طاق میشه،نمیتونه تحمل کنه،کلا هر کی با مشکلاته کنار میاد خوشبخته،و کسی از رنج درونش خبر نداره.

چون انسان توقع و خواسته هاس زیاده تنوع طلب همیشه میگن مرغ همسایه غازه ... 

منم مشکلات زیاد دارم ولی تا وقتی شوهرم باهامه اصلا مهم نیستن ولی وقتی شوهر ادم ناخلف باشه دنیا اواره 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

من یک عدد خوشبختم و از زندگیم راضیم(با وجود مشکلاتی ک دارمم)

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
اها احتمالا مجردی

اره مجردم ولی خب 

مجرد یا متاهل بودن ملاک نیست 

بعضی مجردن ومثل یک زن سال خورده هستن بی رنگ وروح  داغون

بعضی هام از دیوار راست میرن بالا مثل من❤😂

بعضی ها متاهلن اون قدر شادن و انرژی دارن که نگووووو 

بعضی ها اصلا حوصلشون نمیکشن سفره شامشون روجمع کنن کنج خونه پهنه تا صبح

شرایط که زندگی میکنم افردای که باهاشون هستیم خیلی تاثیر دارن

اما این دلیل نمی شه از خودمون دور بشیم همش حسرت بخوریم غصه بخوریم

تا خدا هست دگر غصه چرا؟

هیچکس خودمون رو بیش تر از خودمون دوست نداره و به فکر ش نیست

خودمون رو دوست داشته باشم و به خود مون برسیم کمتر به مشکلات فکر کنین مثبت فکر کنین.

برای خودمون وقت بزاریم برای خودمون ارزش قائل بشیم 

بعضی وقتا هم بیخیال

آدمایی هستن که چه بهشون خوبی کنیم چه بدی اخر زهرشون رو میریزن و باید بیخیالشون بشیم

یک مرده بوده سه تا پرتغال داشته اولی رو پوست می گیره فاسد می ندازه دور دومی رو پوست میگیره بازم فاسدبوده آخرم لامپ ها رو خاموش میکنه و سومی رو تو تاریکی میخوره بعضی وقتا باید رو بعضی چیز ها چشم ها رو بست❤😍❤😍❤😍

گلم 15 سالمه

من یک عدد خوشبختم و از زندگیم راضیم(با وجود مشکلاتی ک دارمم)

خداروشکر عزیزم شما چندساله ازدواج کردی و‌چندسالتونه؟

اره مجردم ولی خب  مجرد یا متاهل بودن ملاک نیست   بعضی مجردن ومثل یک زن سال خورده هس ...

قربونت برم تو‌ پونزده سالته و انقد فهمیده و عاقلی؟ باریکلا به شما

افرین‌که انقد بیخیالی نسبت به مشکلات خوش بحالت

آره

والا

وقتی بهشون رو بدی و یه ذره بهشون فکر کنی

برای خودش میشه غول و حکم فرمانی می‌کنه تمام مغز و زندگیت

بی خیالش که بشی ،روش کم میشه

وزن اولیه ۷۲، وزن هدف اول ۶۵              من می تونم و می خوام که بتونم، برای رسیدن به هدف هیچ آسانسوری وجود ندارد ،باید یکی یکی پله های ترقی را بالا رفت ، من هم بالا میروم ،بالا می روم چون اون بالا منظره خیلی قشنگی در انتظار من می کشد ،،،من می تونم،،،