2777
2789

از دیشب دخترم تب کرده صبح بردمش دکتر گف ویروسه و غقطخ بهش استامینوفن و کتوتیفن داد

اما تبش قطع نمیشه الان شوهرم رف واسش بروفن خرید نمیدونم چیکار کنم و تا کی طول می کشه 

دخترم دو سال و چهار ماهشه

کسی تجربه ای داره کمکم کنه

آره ویروسیه. با آب و ختمی مدام پاشو یه ش کن. مایعات بهش فراوون بده. شربت بروفن هم بهش بده. بخور هم براش روشن بزار بالا سرش. حواست بهش باشه انشالله که بهتر میشه هرچه زودتر. باید دوره ش بگذره 

میشه با دل های پاک تون برای شاد شدنم صلوات بفرستید. 

من پسرم ی هفته تب ویروسی کرد خوب نشد اخر سر انتی بیوتیک دادم قطع شد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من ٥ روز تب داشت كه سه روزش بالاي ٣٩ بود .

بهش مايعات زياد بده .

و اگر با يه دارو تب  نياد پايين دارو دوم ميدي دكتر دختر من سه تا دارو داده بود

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

احتمالا بروفن تبشو پایین میاره . دختر من تب ویروسی گرفت یک هفته دکترش بهش شربت ایمیونس داد خوب شد سیستم ایمنی رو قوی میکنه در برابر ویروس

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝