2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسپند بجوشون مثل حنا بزن سرش

سرش رو با شامپو شپش بشور .

اسپری ضد عفونی کننده محیط از داروخونه بگیز مخصوص شپشه همه جای بالشت و دشکو اتاق و اینا رو بزن .

رشکای موهتشو دونه دونه با قیچی موهاشو نخ به نخ بچین .

ببین من همه چیو امتحان کردم . دخترم مدرسه میره دو سال پیش همه بچه های کلاسشون افتاده بود.

شامپو شپش فایده نداره.  ولی توش یه شونه هست که باید از اون استفاده کنی. 

هر روز ببر حموم سرش رو پر از نرم کننده کن با اون شامپو شونه کن و هی شامپو رو که میکشی از روی موهاش پایین بشورش.  باز دوباره همین کارو کن. 

بعد از دو سه روز کامل از بین میره.  

فقط اسپری ضد شپش از داروخونه بگیر توی تختش و خونه اسپری کن البته زیادش خطرناکه   احتیاط کن

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

یه نوع شامپو موضعی هست دای لیس ۴%

این رو بزن ولی ،از اسپریهای ضدشپش هم بخر اتاقش رو خوب جارو بزن وبرس فرش بزن بعد ملحفه ،رویه وداخل والیاف بالشتش رو ،بنداز بیرون ،تمام لباسهاش رو با درجه داغ لباسشویی بشور ،وقتی بردی هموم با شانه مخصوص شپش شانه بزن ،سرکه بزن به شانانه وشانه کن ،بعدا زحمام اتوی مو بزن ردیف به ردیف ،از شامپوی ضد چربی استفاده کن ،نرم کننده نزن به موهاش ،موهاش اگه بلنده کوتاهش کن 

2825
2823
2791
2779
2792