2777
2789
مسمومیت حاملگی یا مشکلی نداشتی؟

ن همه چیز خوب بود فقط ی سونو هفته پیش دادم ی دختره بود جنسیتو نزد گفت میخای دوباره بخواب ببینم خوابیدم گف دفه قبل چی گفتن من گفتم پسر گف  درسته بعد دیدم مهرش اسم مرده

خدا بهت صبر بده عزیزم انشالله ک بزودی دوباره باردار میشی و بچت صحیح و سالم میاد تو بغلت

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا رو بچه هاشونو همینجوری ب کشتن دادن حالا نمیگم همه ولی کمم نبودن موقع تولد یا فلج مغزی شدن یا م ...

قابل توجه شما که بچه تو شکم مادرش دیگه قلبش نمیزده

مدفوع کردن بچه که چیز وحشتناکی نیس بچه مدفوع هم بکنه میتونه طرف زایمان کنه

مگه یلی روند زایمانش کند باشه که سزارینش کنن

منم یه سقط داشتم خیلی آدم از لحاظ روحی داغون میشه ، اما خودمو سرگرم کردم و تا ۶ ماه که اقدام نکردم ، بعدشم بی خیالی اقدام می کردم و خودمو با کتاب و کلاس و اینا سرگرم کردم یه سال بعدش باردار شدم

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
قابل توجه شما که بچه تو شکم مادرش دیگه قلبش نمیزده مدفوع کردن بچه که چیز وحشتناکی نیس بچه مدفوع هم ...

کاری ب استارتر ندارم ولی بعضی از دکتران بزرگوار خیلی از مادرا رو با سهل انگاریاشون بی بچه کردن خانم عزیز حالا شما میخاین بگین ن نکردن باشه نکردن😏😏😏

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
ی سال دیوونه میشم 

من تا چند ماه اول همش کارم گریه بود اما چاره ای نیست ، باید برا یه بارداری خوب به خودت استراحت بدی تا بدنت دوباره رو فرم بیاد و رحمت تقویت بشه من تحمل کردم 

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
بعضی از دکترا دلشون نمیسوزه واقعا نمیدونم فازشون چیه شنیدم یه جا ک اگ طبیعی زایمان کنن طرفو واسه رزو ...

فقط بفکر جیب خودشونن ایران کدوم چیزش استاندارده که اینکارشون باشه بخدا بعد زایمان فوبیای دکتر گرفتم هرحا یه دکتر میبینم اشکام بی اختیار جاری میشه دیگه برا هیچ مریضی دکترنرفتم حتی برا چک کردن بخیه هام بااینکه عفونت شدید گرفتم .

خنده تلخ من از گریه غمنگیز تراست کارم از گریه گذشته به این میخندم  
کاری ب استارتر ندارم ولی بعضی از دکتران بزرگوار خیلی از مادرا رو با سهل انگاریاشون بی بچه کردن خانم ...

من روز قبلش نهار نخوردم بزور میخواست طبیعی بزائم اونم بچه مرده ک کلی دردش بدتره

سلام.بهت تسلیت میگم.منم بچه ام را بعد تولدش از دست دادم.

خیر نمیتونی

حداقل یکسال باید صبر کنی.تا شش ماه که رحمت فرم طبیعی نداره اصلا و احتمال سقط زیاده

واقعا تحمل سقط داری؟

بعد هم جای برش رحمت نازک هست.احتمال اینکه همونجا پاره بشه و منجر به مرگ بشه هست

تازه احتمال اینکه جفت همون جای نازک رحم بچسبه و تبدیل به یک توده ی بدخیم بشه که مجبور بشی ماههای وسط خود بچه و جفت را دربیاری هست.بری دکتر همش را علمی برات توضیح میده

به خودت برس.اول جسمت و روانت را ترمیم کن.ایشالا یکسال دیگه اقدام میکنی و ایشالا خدا دامنت را سبز میکنه.یکی از‌صفات بارز الهی جبران کنندگی هست.حتما جبران میکنه برات.برا من بعد یکسال جبران کرد.صبور باش

کاری ب استارتر ندارم ولی بعضی از دکتران بزرگوار خیلی از مادرا رو با سهل انگاریاشون بی بچه کردن خانم ...

نه نه نه نه شما پروتکل نخوندی نمیدونی چیه نگو این حرفو دکترای ما واشتباه؟استغفرالله 

بحث نکن دختر خوب وله کن بابا  هرچی بگی بازاون حرف خودشو میزنه

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اگه تو سونو رشد و قد و وزنش خوب بوده چرا یهو قلبش وایساده، حتما به قصور پرشکی بوده

عزیزم بمیرم چقدر نامردن 😔بچه ای مرده باشه اگ بخای طبیعی بزایی سخت تر دنیا میاد انشالله بحق فاطمه زهرا بزودی دوباره باردار شی و ایندفعه صحیح و سالم بیاد تو بغلت خودتو خیلی تقویت کن دکترا نگفتن دلیلشو؟نگفتن در اثر چی یهویی اینجور شده؟😢