2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ۱سال و ۲ماهه سزارین کردم.بازم میترسم.اتفاقا پریودمم عقب افتاده.تو چجوری میخوای بعد ۱ماه 

آنان که سر مستی ما طعنه زنانندبگذار بمانن به خماری که ز ما هیچ ندانند
😑😑😑اول ک با شما نبودم خانم محترم بعدم خیلیا رو همینکار میکنن میگن باید طبیعی بزان دیر سزارین میکن ...

دقیقا کاری که دکترا بامن کردن چهارتا ماما بالاسرم بودن وقتی صدای قلب دخترم چک میکردن ترسیده بودن دونفرشون باهم اتاق ترک کردن  اون دوتا رنگا زرد زرد از ترس هی میگفت خانم دکتراتاق عمل اماده کنیم دکتربالا سرم میگف زور نزدی بچه ات مرده بدنیا میاد خوددانی نمیدونم چرا جون ادما اینقد بی ارزش شده واسه دکترا انگار قصابن هروقت یادم میاد لعنتش میکنم

خنده تلخ من از گریه غمنگیز تراست کارم از گریه گذشته به این میخندم  
😑😑😑اول ک با شما نبودم خانم محترم بعدم خیلیا رو همینکار میکنن میگن باید طبیعی بزان دیر سزارین میکن ...

هیچوقت اونقد دیر نمیکنن

بعدم‌شما برو پروتکل وزارتخونه رو بخون ببین چقد سخت میگیرن واسه سزارین قانون بهشون اجازه نمیده وگدنه پزشک از خداشه سزارین کنه فک کردن سزارین خیلی زحمت داره؟؟ ی ربع وقتشو میگیره و تموم

برین یه نگاهی به آزار زایمان طبیعی ایران خارج هز کشور بکنین بعدش ببینین کجا بیشتر سزارین میکنن

بخیه هاش فشار نیورد؟

چند ماهت بود که فوت شد؟ چند هفتگی؟

خدا بهت صبر بده

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
دقیقا کاری که دکترا بامن کردن چهارتا ماما بالاسرم بودن وقتی صدای قلب دخترم چک میکردن ترسیده بودن دون ...

بعضی از دکترا دلشون نمیسوزه واقعا نمیدونم فازشون چیه شنیدم یه جا ک اگ طبیعی زایمان کنن طرفو واسه رزومه شون سابقشون بهتره تا سزارین ک ده مین طول میکشه ولی دیگ نباید با جون مریض بازی کنن ک میکنن زایمان طبیعی تو ایران خوب نیس خارج از اول بارداری تا اخرش ورزش میکنن قبل از بارداریم همینجور تو ایران کجا اینقدر ورزش میکنن امکاناتشونم ک صد سال دیگم مثل خارج نمیشه

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
۳۵هفته

دوست منم بچه اش ۳۲ هفته دنیا اومد و‌بعد ۵ روز فوت شد

فشارخون بارداری داشت

الانم ماشاالله یه پسر تربچه داره

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

مسمومیت حاملگی یا مشکلی نداشتی؟

هیچوقت اونقد دیر نمیکنن بعدم‌شما برو پروتکل وزارتخونه رو بخون ببین چقد سخت میگیرن واسه سزارین قانون ...

خیلیا رو بچه هاشونو همینجوری ب کشتن دادن حالا نمیگم همه ولی کمم نبودن موقع تولد یا فلج مغزی شدن یا مدفوع یا قلبشون واساده

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
خیلیا رو بچه هاشونو همینجوری ب کشتن دادن حالا نمیگم همه ولی کمم نبودن موقع تولد یا فلج مغزی شدن یا م ...

درسته ولی ایشون ۳۵ هفته اش بوده یعنی دیرتر از موعدش نبوده